Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Phyto-Cernes Eclat N°1

Concealer en camouflagestift
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Phyto-Cernes Eclat N°1

Concealer en camouflagestift
  • € 90,50

Levering

  • € 90,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Phyto-Cernes Eclat is een gekleurde concealer die donkere kringen onder de ogen camoufleert. De crème camoufleert direct donkere kringen en schaduwzones (ultazuivere pigmenten), vermindert wallen en tekenen van vermoeidheid (extract van Rode Wingerd, Arnica en Ginkgo Biloba), maakt rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar en zorgt voor een mooie oogcontour. Het metalen uiteinde heeft een verkoelend effect dat de vochtafdrijving stimuleert en met het speciale kwastje kunt u precies de gewenste hoeveelheid aanbrengen. Dag na dag worden de wallen onder de ogen duidelijk minder (Cafeïne, Sojapeptide-extract en Paardenstaartextract). De soepele textuur trekt snel in de huid, is eenvoudig aan te brengen en staat garant voor een langhoudende, natuurlijke finish.
Gebruiksadvies
Oefen met de metalen punt lichte druk uit op de oogcontour voor een verkoelend, vochtafdrijvend effect. Breng vervolgens Phyto-Cernes Eclat aan met de kwast of met uw vingertoppen en werk vanaf de binnenhoek van het oog naar buiten toe. Dit product kan ook worden gebruikt als concealer. Maak de kwast regelmatig schoon met water en zeep. Laat aan de lucht drogen.
Karakteristieken
Ingrediënten
Extract van Rode Wingerd: verkwikt;Gingko Biloba-extract: beschermt, verkwikt;Arnica-extract: kalmeert, verkwikt;Cafeïne: vermindert wallen;Sojapeptidenextract: verkwikt door de aanmaak van collageen te stimuleren;Paardenstaartextract: verkwikt;Wortelextract: hydrateert, revitaliseert;Candeia-extract (natuurlijke Alpha-bisabolol): kalmeert, zorgt voor een comfortabele, zachte huid;Plantaardige Glycerine: hydrateert
Inhoud
0
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.Nog iets vergeten ?