Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Phyto-Blush Twist N°1 Petal

Blush
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Phyto-Blush Twist N°1 Petal

Blush
  • € 60,90

Levering

  • € 60,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Phyto-Blush Twist heeft de kleur van een crèmeblush, is zo zacht als een poederblush en is met een enkele ‘twist’ aan te brengen. Dankzij de afgeronde punt laat deze blush zich zelfs zonder spiegel eenvoudig en nauwkeurig aanbrengen. De crèmeformule biedt een unieke zintuiglijke ervaring en verandert in poeder zodra het product in aanraking komt met de huid. Zo combineert dit product de voordelen van beide texturen: de unieke gladde, fluweelachtige finish van een poeder in een langhoudende crèmetextuur. De niet-comedogene formule is verrijkt met Camelia- en Karité-olie en bevordert de hydratatie van de huid. De kleuren zijn klaar voor gebruik en laten de huid met een enkele ‘twist’ prachtig stralen.
Gebruiksadvies
Breng Phyto-Blush Twist direct op het gezicht aan. Breng de gewenste hoeveelheid kleur aan en vervaag met cirkelbewegingen met uw vingers. Breng voor optimale highlights de Glow-kleur aan over de kleur van uw keuze. 1- Om de huid weer te laten stralen en de vorm van het gezicht te verfraaien, gebruikt u de Glow-kleur op de gewelfde delen van het gezicht. 2- Om het gezicht een slankere vorm te geven, brengt u de blush aan in het midden van de jukbeenderen en vervaagt u deze tot aan de slaap. Kies voor een donkerdere teint. 3- Om de gelaatstrekken te verzachten, brengt u de blush aan tot boven aan de jukbeenderen. Maak een brede glimlach voor de spiegel en breng de kleur aan op de appels van de wangen voor een perfect resultaat.
Karakteristieken
Ingrediënten
Karité-olie: zachtheid en comfort;Camelia-olie: zachtheid en gaat uitdrogen tegen;Vitamine-E-derivaat: bestrijdt vrije radicalen
Inhoud
6 GR
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.Nog iets vergeten ?