Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
RABANNE
Klantenreviews

PHANTOM INTENSE

EAU DE PARFUM
Marque
RABANNE
Klantenreviews

PHANTOM INTENSE

EAU DE PARFUM
  • Vanaf € 84,90
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Het nieuwe parfum voor mannen van Rabanne is gedurfder en intenser dan ooit. Phantom Intense is een ode aan de bruisende energie van Parijs in het schemerlicht. Het parfum verkent een nieuw territorium – ga mee, als je durft.

De avond valt in Parijs. Geef je over aan de onweerstaanbare roep van de schemering, met Rabanne Phantom Intense.

Laat je leiden door je meest gedurfde kant ooit. Gehuld in je aromatische amber parfum, met een uitzonderlijke combinatie van alleen de beste ingrediënten, is het tijd om je pure mannelijkheid te onthullen. Nu is het moment om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Verrassende lavendel, verslavende vanille en berijpte oranjebloesem roepen een onweerstaanbare raadselachtige uitstraling op. Het is tijd voor avontuur. Het is tijd voor de spanning en sensatie van de avond, met Phantom."
Karakteristieken
Ingrediënten
"ALCOHOL DENAT.,PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GERANIOL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, CITRAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, FARNESOL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5), CI 17200 (RED 33)





"
Geurfamillie
AROMATISCH, AMBER
Geur
Topnotes: Berijpte oranjebloesem, citroen, kardemomolie Heartnotes: Lavendelolie, scharleiolie, rum absolute Basenotes: Vanilleboon, cederhoutolie, modern mos
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?