Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
NINA RICCI
Klantenreviews

NINA EXTRA ROUGE

EAU DE PARFUM
  • Nieuw
Marque
NINA RICCI
Klantenreviews

NINA EXTRA ROUGE

EAU DE PARFUM
  • Vanaf € 47,60
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
De nieuwe Nina Extra Rouge is de meest gewaagde variant tot nu toe. Een krachtig, fruitig en bloemig parfum dat je hebberig maakt.

De geur van de nieuwe Nina Extra Rouge Eau de Parfum combineert de fruitige frisheid van frambozen en cassis met praline, versterkt door theekruiden en omhuld met de delicate geur van rozenknopjes. Dit gastronomische Eau de Parfum voor vrouwen is gedurfd en kenmerkend door krachtige tonen van vanille en praline.

De iconische rode appelfles van Nina Ricci heeft een intense kleur, met matte en fluweelzachte accenten. Nina Extra Rouge is een bloemig oriëntaals parfum voor dames dat een lust voor het oog is, van het halfgebroken hart tot aan de bladeren, die sensueel de bovenkant van de fles bedekken.
Gebruiksadvies
Voor de meest intense parfumering die alle facetten van Nina Extra Rouge van Nina Ricci tot zijn recht brengt rechtstreeks verstuiven op de warmste delen van de huid (hals en polsen) of rechtstreeks aanbrengen op je kledij. Voor een langdurige parfumering
Karakteristieken
Ingrediënten
ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CITRAL, BENZYL BENZOATE, COUMARIN, FARNESOL, BENZYL ALCOHOL, EUGENOL
Geurfamillie
Bloemig oriëntaals
Geur
Topnoten: Cassis - Framboos - Hartnoten: Rozenknopjes - Thee - Basisnoten: Praline - Vanille
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?