Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
NARCISO RODRIGUEZ
Klantenreviews

For Her Musc Nude

EAU DE PARFUM
Marque
NARCISO RODRIGUEZ
Klantenreviews

For Her Musc Nude

EAU DE PARFUM
  • Vanaf € 58,32
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving

De eau de parfum for her Musc Nude is het nieuwe, sensuele parfum van Narciso Rodriguez voor vrouwen.

Ontdek de eau de parfum for her Musc Nude, het nieuwe vegan parfum van Narciso Rodriguez voor vrouwen, doordrenkt van sensualiteit. Deze geur hult de huid in een zacht briesje en omhult je met een beschermende cocon die aanvoelt als een tweede huid. Dit vredige en geurige briesje viert de eeuwige vrouwelijkheid en speelt een zachte melodie op het ritme van je innerlijke symfonie. Een goed bewaard geheim dat deel gaat uitmaken van je dagelijkse huidverzorgingsroutine, alsof het je kostbaarste juweel is.


Een zachte, subtiele muskusachtige bloemengeur

Met Musc Nude heeft de beroemde 'neus' Sonia Constant, die aan de basis staat van de meest iconische for her-composities, een nieuwe interpretatie van de chypre-familie bedacht.

Deze eau de parfum is opgebouwd rond een elegante, tijdloze en olfactorische structuur, versterkt door zonnige facetten en het voor Narciso Rodriguez zo typerende hart van muskus.


Een pittig akkoord van roze bessen ontmoet een abstract boeket van delicate witte bloemen terwijl de geur de huid streelt.

In het midden van de compositie wordt het muskushart, dat zo typerend is voor de for her-collectie, verrijkt met bloemige noten, kostbare rozenolie en oranjebloesem.

Terwijl de geur zich ontwikkelt, vermengt de rijkdom van tonkaboon zich met de zachtheid van cederhout en patchoeli en omhult je in een troostende warmte.


Een parfumflacon in nude-roze tinten

De flacon van for her Musc Nude is met een matte finish in nude-roze en bijpassende matte dop is de nieuwe versie van de iconische for her-flacon. Het resultaat is een ontwerp dat net zo zacht en omhullend is als de geur die erin zit.

De geraffineerde lijnen van de flacon weerspiegelen de elegantie van het parfum en vormen een kostbaar object met een perfect uitgebalanceerde esthetiek.


De kunst van muskus, een parfumritueel vol sensualiteit

Het parfumritueel De kunst van muskus is een zintuiglijk moment om elke dag van te genieten als onderdeel van je welzijnsroutine.

- Het geheim om langer plezier te hebben van je parfum zit hem in de verzorging van je huid. Begin met het hydrateren van de huid zodat de parfum zich kan hechten aan de watermoleculen en zo de geur de hele dag verspreidt.

- Personaliseer je geur met de kunst van laagjes aanbrengen. Combineer for her Musc Nude met for her PURE MUSC van Narciso Rodriguez en creëer een unieke, kenmerkende samenstelling die jouw authenticiteit weerspiegelt. Spray eerst een omhullende mist van for her PURE MUSC op je huid.

- Spray vervolgens for her Musc Nude op de pulsatiepunten (polsen, binnenkant ellebogen, decolleté en achter de oren) zodat de lichaamswarmte het zachtjes kan verspreiden.


Een milieuvriendelijkere aanpak

Met for her Musc Nude wordt de parfumerie op een meer ecologisch verantwoorde manier benadert. De verpakking is ook milieuvriendelijk, met een flacon die niet gelakt is aan de binnenkant en een doos gemaakt van 100% FSC-papier.

Gebruiksadvies

Hoe geniet je langer van je parfum?

Spray eerst een lichte nevel for her musc nude over het hele lichaam. Parfumeer vervolgens de pulsatiepunten (binnenkant polsen en ellebogen, borstkast en achter de oren) zodat de lichaamswarmte de geur de hele dag subtiel kan verspreiden.

Karakteristieken
Ingrediënten

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL

METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LINALOOL, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL,

HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, EUGENOL, CINNAMYL ALCOHOL, CINNAMAL, FARNESOL, BENZYL BENZOATE,

CITRONELLOL, AMYL CINNAMAL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 14700 (RED 4), CI 19140 (YELLOW 5)

Geurfamillie
BLOEMIG
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?