Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
MERCEDES-BENZ
Klantenreviews

THE MOVE LIVE THE MOMENT

EAU DE PARFUM
Marque
MERCEDES-BENZ
Klantenreviews

THE MOVE LIVE THE MOMENT

EAU DE PARFUM
  • € 65,90
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving

De geur voor mannen in beweging.


Zoom in op de naam… THE MOVE
De naam THE MOVE was een voor de hand liggende keuze voor deze verslavende geur die synoniem staat voor mobiliteit, vloeibaarheid en vrijheid. Het vroeg om een naam die resoneert - die spreekt tot het verlangen om te leven, om net zo snel te bewegen als de wereld waarin we leven. Een wereld die tegelijk gek en boeiend is. Net als de geur.

Zoom in op ... het ontwerp
Om THE MOVE vast te houden, wilde Mercedes-Benz een organische, eenvoudige en pure vorm. Niet opzichtig. Iets essentieel, een beetje futuristisch. Het stelde zich een nomadische flacon voor met een spuitdop. Een snel, eenvoudig gebaar. Te dragen op elk moment van de dag of nacht. Met zijn ronde lijnen, discrete ster en intense blauwe tint die speelt met puurheid en transparantie, wordt THE MOVE een geluksbrenger om nooit meer zonder het huis uit te gaan.

Zoom in op ... de geur
THE MOVE is gemaakt door Dominique Ropion. Deze getalenteerde meesterparfumeur beschouwt elk van zijn creaties als een geursculptuur. Hij 'kneedde' zo THE MOVE om de handtekening van een hele generatie te vormen. Een kenmerkende geur die opvalt tussen de rest. THE MOVE is een aromatische fougère van dynamische accenten, die de zure woede van grapefruit, de kruidige tonen van kardemom en de geurige tederheid van appelbloesem combineert. De combinatie van geranium met een innovatief zoutig zee-akkoord geeft het zijn volledige moderniteit, terwijl tonkaboon en balsemspar een unieke, gastronomische, zoete noot bieden, heel erg in het hier en nu, voor een sensueel ontwaken.

Karakteristieken
Ingrediënten

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, CITRONELLOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, GERANIOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), BHT, CI 42090 (BLUE 1), CI 19140 (YELLOW 5)

Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?