-15% op alle parfums*

Gratis levering bij aankoop van min. 50€ Gratis levering bij aankoop van min. 50€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
LANCOME
Klantenreviews
Nog geen reviews

La Nuit Trésor

Eau de parfum
  • Vanaf € 64,90
LA NUIT TRESOR: Een zwoele nacht waarin geliefden die elkaar onvoorwaardelijk liefhebben elkaar omhelzen. [Myth.] Godin van de nacht met een met sterren bezaaide sluier.
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Het begint met een uiterst poëtische mythe: Uit de botsing van 2 magnetisch tot elkaar aangetrokken sterren, zou een regen van deeltjes zijn ontstaan die zich in contact met de atmosfeer weer zouden hebben samengevoegd en zich hebben ontwikkeld tot de zwarte diamant.

LA NUIT TRESOR: Een zwoele nacht waarin geliefden die elkaar onvoorwaardelijk liefhebben elkaar omhelzen. [Myth.] Godin van de nacht met een met sterren bezaaide sluier.

Het liefdesparfum van de 21e eeuw is opgebouwd uit de meest zeldzame grondstoffen: een betoverend hart van zwarte rozenessence met een erotisch vleugje van de Tahitiaanse vanille-orchidee, onder een mysterieus laagje wierook, papyrusextract en litchi praline.
Gebruiksadvies
Verstuif op 20 cm van uw huid, vooral op de warme plekjes van uw lichaam: de binnenkant van de pols, onder het oorlelletje en in de knieholte.
Karakteristieken
Ingrediënten
ALCOHOL - PARFUM / FRAGRANCE - AQUA / WATER - DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE - ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE - CI 14700 / RED 4 - CI 17200 / RED 33 - CI 60730 / EXT. VIOLET 2 - LINALOOL - GERANIOL - EUGENOL - ALPHA-ISOMETHYL IONONE - COUMARIN -
Geur
Zwarte rozenessence, Tahitiaanse vanille-orchidee, Papyrusextract en litchi praline
Avis client

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?