Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
GUERLAIN
Klantenreviews

Mon Guerlain

Eau de Parfum Florale
  • Promo
Marque
GUERLAIN
Klantenreviews

Mon Guerlain

Eau de Parfum Florale
  • € 123,50
MET EEN CADEAU *
Ontvang deze prachtige Guerlain kit en samples bij aankoop van twee Guerlain producten, waarvan één Abeille Royale huidverzorgingsproduct.
* Zolang de voorraad strekt

Levering

  • € 123,50
Prix unitaire, hors frais
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
Mon Guerlain Eau de Parfum Florale is het nieuwe parfum van het Huis, een eerbetoon aan de vrouwelijkheid van vandaag: een sterke, vrije en sensuele vrouwelijkheid met Angelina Jolie als inspiratiebron.

De overdosis Sambac Jasmijn en de frisse Carla Lavendel leveren, in combinatie met de delicate pioenroos, een stralende geur die doet denken aan een zonnig boeket. De geur wordt gesublimeerd door een sensuele vanilletoets.

Uw parfum Mon Guerlain Eau de Parfum Florale wordt prachtig aangeboden in een vierlobbig flesje, een creatie uit 1908 die geldt als een iconische flacon van het Huis. De uitgepuurde en grafische flacon is een knipoog naar de flesjes van de alchemist en dankt zijn naam aan de vorm van de dop, die in de massa werd bewerkt om de vierlobbige vorm "Quadrilobé" tot stand te brengen. Een eeuw later belichaamt deze flacon, die wordt gesublimeerd door luxueus zwaar glas en een roodgouden halsband, een contrast tussen de kracht van de strakke lijnvoering en de sensualiteit van de gebogen lijnen, de ultieme expressie van een hedendaagse vrouwelijkheid.
Karakteristieken
Ingrediënten
#12255 INGREDIENTS: ALCOHOL - PARFUM (FRAGRANCE) - AQUA (WATER) - LINALOOL - LIMONENE - ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE - HYDROXYCITRONELLAL - BENZYL SALICYLATE - COUMARIN - DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE - BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE - BUTYLENE
Inhoud
100 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?