Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
GUCCI
Klantenreviews

Flora Gorgeous Gardenia

EAU DE PARFUM
Marque
GUCCI
Klantenreviews

Flora Gorgeous Gardenia

EAU DE PARFUM
  • € 175,50

Levering

  • € 175,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Ontsnap met Gucci Flora naar een land waar fantasie en geluk centraal staan. Dit bloemige , lichtzoete Gucci parfum is een overheerlijke nieuwe eau de parfum. Gucci Flora Gorgeous Gardenia staat centraal in een nieuwe campagne vol bloemen en schattige pluizige dieren. Een kenmerkende rijke geur van witte bloemen voor ruimdenkende vrouwen vol positieve energie.
Het parfum is opgebouwd rond de gardenia , een bloem die al eeuwenlang wordt bewonderd om haar schoonheid en die naar verluidt ook zou worden gebruikt in elixirs en magische drankjes. Deze legende en haar mythische kracht vormen de inspiratiebron voor een mengsel dat prachtige noten van witte gardenia combineert met zonnige jasmijn grandiflorum-absolue.
Dit heerlijke gelukselixir combineert speelse noten van perenbloesem met een vleugje bruine suiker, voor een lichtzoete Gucci geur.
De nieuwe langwerpige flacon van dit parfum met het kenmerkende Florapatroon van het Huis, ontworpen door kunstenaar Vittorio Accornero in 1966, is prachtig vormgegeven in gelakt roze glas en verfraaid met een glanzende, gouden dop.
Gebruiksadvies
Dagelijks gebruik voor elke gelegenheid .|Breng dit parfum aan op de huid van de pols, de hals en het decolleté.
Karakteristieken
Ingrediënten
INGREDIENTS: ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, COUMARIN, LINALOOL, FARNESOL, BENZYL BENZOATE, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL.
Inhoud
150 ML
Geurfamillie
Bloemig
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?