Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
GIVENCHY
Klantenreviews

Irresistible

Vrouwengeur
Marque
GIVENCHY
Klantenreviews

Irresistible

Vrouwengeur
  • Vanaf € 58,80
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving

IRRESISTIBLE VERY FLORAL


Laat je van je brutaalste kant zien met Irrésistible Very Floral, Givenchy's nieuwe Eau de Parfum op zonne-energie voor vrouwen. De verrassende en fascinerende combinatie van Absolue de Rose en een boeket witte bloemen zorgt voor een onweerstaanbare bloemenverslaving. Voor gesublimeerde verfijning en krachtige vrouwelijkheid die niets kan weerstaan.


Zeer couture. Heel brutaal.


De muze van Very Floral straalt zelfvertrouwen uit. Verbluffend in haar Givenchy haute couture jurk, wijst ze de weg en onthult ze de meest gedurfde kant van Irrésistible. Geraffineerder dan ooit belichaamt de Irrésistible vrouw een bevrijde vrouwelijkheid, boordevol durf en karakter.


De nieuwe houtachtige bloemengeur Irrésistible voor vrouwen wordt in het hart gesublimeerd door een intens duo van betoverende rozenbloemen. De parfumexpertise van het Huis Givenchy combineert Centifolia Rose met Essential Rose, een uitdrukking van de Irrésistible rozensignatuur met meervoudige bloemige en intens vrouwelijke facetten. Dit signatuurduo temt een wit bloemenboeket met zonnige, stralende noten van Concrète d'Iris, Ylang-Ylang en Absolue de Jasmin Sambac. De damesgeur onthult het verrassende en gedurfde contrast tussen de heldere, kleurrijke facetten van Blackcurrant Bud en de onverwachte frisheid van Coconut Water. In de basis vermengen de levendige houtachtige noten van Kasjmierhout zich met Cederhout, waardoor een diep verslavend muskusachtig spoor ontstaat.


Voor deze nieuwe bloemengeur herinterpreteert Givenchy de Irrésistible-flacon in zijn meest gedurfde vorm. Versierd met het iconische lint van de Irrésistible couture, straalt de Very Floral flacon de elegantie uit van een slank silhouet voor een steeds brutalere vrouwelijkheid. Het roze sap straalt vanuit de prismatische behuizing. Het emblematische 4G-logo van het Huis van Givenchy is in de dop gegraveerd voor een kenmerkende touch van absolute verfijning.


Irrésistible Givenchy, een vrouwelijke geur die je resoluut uitnodigt om los te laten en jezelf te zijn.

Gebruiksadvies

Verstuif Irrésistible Very Floral rechtstreeks op je huid en concentreer je op de warme plekjes op je lichaam: aan de binnenkant van je polsen, achter je oren en in je nek.

Karakteristieken
Ingrediënten

INGREDIËNTEN: ALCOHOL - PARFUM - AQUA (WATER) - LINALOOL - GERANIOL - CITRONELLOL - DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYLBENZOAAT - ALFAISOMETHYLIONON - LIMONEEN - METHYLANTRANILAAT - CITRAL - TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL)CITRAAT - CUMARINE - CI 14700 (ROOD 4) - CI 17200 (ROOD 33) - CI 47005 (GEEL 10) - CI 60730 (EXT. VIOLET 2)


* DEZE INGREDIENTENLIJST IS ONDER VOORBEHOUDEN VAN WIJZIGINGEN, KLANTEN DIENEN DE VERPAKKING VAN HET PRODUCT TE RAADPLEGEN VOOR DE MEEST BIJGEWERKTE INGREDIENTENLIJST.

Geurfamillie
Bloemig Houtachtig Solar
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?