GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
GIVENCHY
Klantenreviews

Gentleman

EAU DE PARFUM
Marque
GIVENCHY
Klantenreviews

Gentleman

EAU DE PARFUM
  • € 113,50
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Gentleman Givenchy kreeg een nieuwe intensiteit en een verwoestend, fascinerend charisma. Het resultaat is een parfum met vrijgevochten stijl en geest, samengesteld voor al wie buiten de lijntjes kleurt. Een parfum voor mannen die niet aarzelen om het voortouw te nemen, steeds met de nodige elegantie.

De oriëntaalse, houtachtige bloemengeur begint explosief met een eerste couplet met zacht en aromatisch tempo waarin de Lavendel danst op een bruisende melodie met Peper. Het refrein dat er onmiddellijk op volgt bevat een contrast tussen scherpe en diepe noten die harmoniëren in het bloemenhart. De Iris die verwarmd wordt met zinnelijke Tolubalsem begint zijn solo met de kracht en delicaatheid van een bloem in mannelijke versie. De echo gevormd door de houttoetsen van Patchoeli en de sensuele Zwarte Vanille versterkt het verslavende oriëntaalse karakter.

Een rijke, tastbare signatuur waarvan het ritme de hele nacht op de huid blijft aanhouden.
Karakteristieken
Ingrediënten
ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, BENZYL BENZOATE, COUMARIN, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, BENZYL CINNAMATE, BHT, CITRONELLOL, CINNAM
Geurfamillie
Oriëntaals; Houtachtig; Bloemig
Geur
Essence van Peper,Lavendel; Iris, Tolubalsem; Patchoeli, Zwarte Vanille
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?