Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
DIOR
Klantenreviews

POISON GIRL UNEXPECTED

Eau de Toilette
DIOR
Klantenreviews

POISON GIRL UNEXPECTED

Eau de Toilette
  • € 31,12
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Poison Girl Unexpected krijgt een nieuwe flacon in de vorm van een roller-pearl. Deze discrete en elegante glazen flacon kreeg een delicate parel waarmee parfum op een nieuwe, gemakkelijke en vrije manier kan worden aangebracht. Poison Girl Unexpected Roller-Pearl is geschikt om de geur bij te werken, ter aanvulling van het parfum of op reis, en is zo mooi als een juweel.
PRECIES EN GECONTROLEERD GEBRUIK: de glazen punt in de vorm van een parel geeft steeds de juiste dosis parfum, zonder verspillen en steeds op de gewenste plek.
FLUWELIG GEVOEL: de textuur is smeltend en sensueel, vederlicht en fris.
MEENEEMFORMAAT: het 20 ml-formaat is geschikt voor op reis. De flacon is hermetisch gesloten dankzij de schroefdop. Met Poison Girl Unexpected mengt François Demachy, Parfumeur-Créateur Dior, de edele ingrediënten met levendige en vrijgevochten akkoorden tot een nieuwe, frisse en pittige bloemengeur. Totally Unexpected! Voor de Poison Girl die zich overal en op elk moment zonder complexen wil parfumeren.
Karakteristieken
Ingrediënten
#12435/A ALCOHOL - AQUA (WATER) - PARFUM (FRAGRANCE) - PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL - LIMONENE - AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER - ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE - BENZYL SALICYLATE - LINALOOL - BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE - ETHYLHEXYL SALI
Geurfamillie
Fris bloemig
Geur
Gember uit Tanzania; Damascusroos; Tonkaboon uit Venezuela
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?