Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
DIOR
Klantenreviews

Poison Girl

Eau de Toilette
DIOR
Klantenreviews

Poison Girl

Eau de Toilette
  • € 132,50
MET EEN CADEAU *
Bij elke aankoop van €150 aan Dior producten, ontvangt u een elegant Dior tasje.
* Zolang de voorraad strekt

Levering

  • € 132,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Poison Girl Eau de Toilette is een nieuwe compositie met opvallend tempo. Een geur die in drie fasen alle zinnen beroert en opgebouwd is rond een gedurfde combinatie van contrasterende grondstoffen. Twee berijmde, sappige sinaasappelsoorten met complementaire toetsen gaan een dialoog aan en vullen elkaar perfect aan. Zij worden opgevolgd door een boeket zinnelijke bloemen die een onstuimige warm-koude sfeer doen ontstaan. Ten slotte zijn er de toetsen van tonkaboon en vanille – steeds aanwezig als sensuele en verslavende signatuur van Poison Girl. Zij zorgen voor een zinnelijke, bitterzoete streling. Een vrijgevochten en sexy Poison Girl die het ijs breekt maar het effect dat zij heeft perfect inschat en meester blijft.

Samenstelling:

TWEE BERIJMDE SINAASAPPELEN: Een berijmd duo van een fruitige zoete sinaasappel uit Sicilië en een explosieve, krachtige bittere sinaasappel uit Calabrië. Ze delen een frisse en sappige aard maar spelen een verschillende partituur. Ze werden gekozen voor zowel hun eensgezindheid als hun verschillen en voegen aan de compositie een fijne en pasklare frisheid toe. De eerste sinaasappel uit Sicilië is vol en ruikt vertrouwd. Hij spreekt direct aan en heeft een verleidelijk, verfrissend effect. De tweede uit Calabrië is gedistingeerd en heeft een levendig temperament. Hij verrijkt de geur met zijn krachtige nuances en maakt de frisheid nog intenser. Deze originele dialoog geeft een gedroomde, pasklare berijmde sinaasappeltoets die met zijn fruitige frisheid in de hele geur blijft zinderen.

PITTIGE GROENE NEROLI: Een combinatie van pittige, groene neroli en een duo van Grasse- en Damascenarozen. De eerste is de koningin van de Provençaalse bloemen en heeft een unieke en krachtige peper- en honingtoets, haar nicht met Turkse schoonheid en nerveuze aard heeft een expressief temperament. In het hart blijven de zestetoetsen van de aanzet nazinderen en schitteren de aanhoudende citrustoetsen.De charme is intens, turbulent, vurig en sensueel.

VANILLE EN TONKABOON: De emblematische signatuur van Poison Girl, een combinatie van streelzachte vanille en zoete, aantrekkelijke tonkaboon, zet het bloemenboeket in vuur en vlam. De ronde en omhullende nuances van de edele boon vormen de basis van de hele compositie. De licht zoete en ietwat ongepolijste vanille is uitdagend en verleidelijk. Zonder overweldigend te zijn streelt en prikkelt dit zalige duo de zinnen. Het effect is duurzaam, vanzelfsprekend sensueel, sexy en duivels.
Karakteristieken
Ingrediënten
#11203/A ALCOHOL - PARFUM (FRAGRANCE) - AQUA (WATER) - LIMONENE - LINALOOL - ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE - BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE - ETHYLHEXYL SALICYLATE - HYDROXYCITRONELLAL - HEXYL CINNAMAL - COUMARIN - ALPHA-ISOMETHYL IONONE - BHT - CITRONELLOL
Inhoud
100 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?