GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
DIOR BACKSTAGE
Klantenreviews

Dior Lip Glow Oil

GLANZENDE LIPOLIE
Marque
DIOR BACKSTAGE
Klantenreviews

Dior Lip Glow Oil

GLANZENDE LIPOLIE
  • Vanaf € 45,50
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
De Dior Addict Lip Glow lipbalsem is ook verkrijgbaar als een glanzende lipolie die de lippen intens beschermt en sublimeert waardoor hun natuurlijke kleur langdurig wordt geaccentueerd.

Dior Addict Lip Glow Oil, een ware lipverzorging verrijkt met kersenolie, voedt, beschermt, verzacht en revitaliseert de lippen onmiddellijk.

Deze lipolie combineert een intensieve verzorgende formule met een natuurlijke, flatterende kleurfinish voor een ultrastralend resultaat. Dior Addict Lip Glow Oil past zich aan alle lipkleuren aan om hun roze gloed te onthullen. De niet-vette, niet-kleverige olietextuur verlegt de grenzen van glans en creëert een glad laagje die de lippen vormgeeft met een haast vollermakend spiegelglans-effect.

Dior Addict Lip Glow Oil is multifunctioneel en kent vele toepassingen: de lipolie kan op zichzelf worden gedragen, als primer onder lipstick, of als toplaag voor een volumineuze glans.
Gebruiksadvies
"De combinatie van een verzorgende formule, een reeks van begeerlijke, flatterende kleuren en een spiegelglanzende, vormverbeterende textuur, Dior Addict Lip Glow Oil creëert stralende en onweerstaanbaar sensuele lippen"
Peter Philips, Creative & Ima
Karakteristieken
Ingrediënten
#14375/A HYDROGENATED POLYISOBUTENE - TRIDECYL TRIMELLITATE - POLYBUTENE - PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE - PHYTOSTERYL/OCTYLDODECYL LAUROYL GLUTAMATE - ETHYLENE/PROPYLENE/STYRENE COPOLYMER - ETHYLHEXYL PALMITATE - CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE - BUTYLEN
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?