Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
DIOR
Klantenreviews

DIOR FOREVER NATURAL NUDE

Foundation
  • Web Exclusief
DIOR
Klantenreviews

DIOR FOREVER NATURAL NUDE

Foundation
  • € 48,72
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
De Dior Forever foundation heeft de natuurlijke teint herontdekt met Natural Nude: 24 uur* lang perfectie met het gevoel van een onopgemaakte huid dankzij de formule die voor 96%** verrijkt is met ingrediënten van natuurlijke oorsprong en geconcentreerde bloemige huidverzorging.

Fris en vederlicht, geeft de textuur van Dior Forever Natural Nude foundation een natuurlijke en stralende finish zonder masker-effect, waardoor de huid van 's ochtends tot' s avonds kan ademen. De teint is 24 uur lang onberispelijk egaal.* De huid is gehydrateerd*** en stralend, alsof ze voller is.

* Instrumentele test bij 20 personen.
** Waarde berekend op basis van de norm ISO 16128-1 en ISO 16128-2. Percentage water inbegrepen. De overige ingrediënten helpen de sensorialiteit van de formule en de integriteit ervan mettertijd te optimaliseren.
*** Instrumentele test bij 10 personen.
Gebruiksadvies
“Om de natuurlijke tint van je huid te verbeteren, probeer Dior Forever Natural Nude, een beleving van natuurlijkeheid."
Peter Philips, Creative and Image Director voor Dior Make-up.

Bepaal de intensiteit van je huid: tussen 0 (de lichtste) en
Karakteristieken
Ingrediënten
#15376/A AQUA (WATER) ? C9-12 ALKANE ? CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE ? PROPANEDIOL ? GLYCERIN ? COCO-CAPRYLATE/CAPRATE ? C15-19 ALKANE ? PENTYLENE GLYCOL ? PULLULAN ? SORBITAN SESQUIISOSTEARATE ? STEARALKONIUM HECTORITE ? TRIMETHYLSILOXYSILICATE ? POLYGLYC
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?