Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
DIOR
Klantenreviews

DIOR FOREVER

Losse Poeder
DIOR
Klantenreviews

DIOR FOREVER

Losse Poeder
  • € 68,50
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Het eerste* losse poeder dat make-up fixeert en de teint een subtiele, fluweelzachte glow geeft zonder poederachtig effect. Dit losse poeder met een frisse en zijdezachte textuur wordt in reisvriendelijk couture doosje gepresenteerd en werkt in harmonie met de huidskleur voor een egale, matte en natuurlijk levendige teint, ongeacht de omstandigheden.

Het losse poeder is verrijkt met water en geformuleerd met wild viooltjesextract. Het poeder respecteert de huid en verbetert de kwaliteit van de teint. Dermatologisch getest - niet-comedogeen (verstopt de poriën niet).

Het losse poeder is perfect om overal mee naartoe te nemen: het compacte doosje heeft een gewatteerd deksel, voor make-up die zowel praktisch als couture is.

* Bij Dior.
Gebruiksadvies
Wanneer het Dior Forever Cushion Powder afzonderlijk wordt gebruikt in de ochtend, fixeert het losse poeder de make-up en versterk het de teint met een stralende matte gloed. Het losse poeder is ook perfect om onderweg mee te nemen om de teint gedurende d
Karakteristieken
Ingrediënten
#14951/A TALC ? AQUA (WATER) ? CALCIUM SILICATE ? POLYMETHYLSILSESQUIOXANE ? GLYCERIN ? SILICA ? DIMETHICONE ? CAPRYLYL GLYCOL ? ETHYLHEXYLGLYCERIN ? SODIUM DEHYDROACETATE ? HYDROGEN DIMETHICONE ? PARFUM (FRAGRANCE) ? MENTHOL ? LINALOOL ? LIMONENE ? SODIU
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?