Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
DIOR BACKSTAGE
Klantenreviews

FACE & BODY POWDER-NO-POWDER

Matifierend Poeder
Marque
DIOR BACKSTAGE
Klantenreviews

FACE & BODY POWDER-NO-POWDER

Matifierend Poeder
  • € 38,00
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Dior creëert Dior Backstage, de professionele make-up lijn met een verzameling van alle essentials van Dior make-up artists, geïnspireerd op de hectische backstage-wereld van modeshows: kleuren die passen bij elke huidstint in exclusieve* en naar wens aan te passen texturen.

Met het Face & Body Powder-No-Powder poeder kan een egale, natuurlijk matte en stralende teint worden gecreëerd, zonder poeder-effect, die de hele dag blijft zitten. De huid ziet er direct geperfectioneerd uit: onzuiverheden zijn vervaagd, glimmende huid wordt gematteerd, de teint is natuurlijk egaler en de huidkorrel is gladder.

Het veelzijdige poeder kan afzonderlijk of over foundation worden gedragen voor een matterend effect, om imperfecties te vervagen en make-up te fixeren, of voor een zongebruind effect, afhankelijk van de intensiteit van de gekozen tint. Het effect is verbluffend natuurlijk en transparant.

Het poeder is bovendien ook bijzonder geschikt voor heren: de perfectionerende, natuurlijke finish zonder zichtbare lijntjes maakt het tot de meest discrete oplossing voor een perfecte teint.

* Bij Dior.
Gebruiksadvies
Dit veelzijdige poeder kan afzonderlijk worden gedragen om te matteren of om de teint te verwarmen, of over de foundation worden aangebracht om make-up te fixeren.

“Samen zorgen de Face & Body Foundation en het poeder voor een nog verfijndere touc
Karakteristieken
Ingrediënten
#14766/A MICA ? DIMETHICONE ? SILICA ? PHENYL TRIMETHICONE ? SORBITAN ISOSTEARATE ? PEG-12 DIMETHICONE ? POLYMETHYL METHACRYLATE ? GLYCERIN ? POLYSORBATE 20 ? HYDROGENATED LECITHIN ? CAPRYLYL GLYCOL ? ETHYLHEXYLGLYCERIN ? PARFUM (FRAGRANCE) ? 1,2-HEXANEDI
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?