Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
CHLOE
Klantenreviews

Chloé Rose Naturelle Intense

EAU DE PARFUM
Marque
CHLOE
Klantenreviews

Chloé Rose Naturelle Intense

EAU DE PARFUM
  • Vanaf € 94,50
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Met de moderne geur van biologische rozen is Rose Naturelle Intense Eau de Parfum voor dames een nieuw houtachtig parfum. Een geur met de kracht en spontaniteit van de natuur, voor de ruimdenkende Chloé-vrouw. Deze geur brengt ons terug naar de essentie en straalt een zelfverzekerde, authentieke vrouwelijkheid uit, zonder kunstmatige toevoegingen. De Chloé-spirit, in de zuiverste vorm. Eau de Parfum Intense is een vegan parfum dat is samengesteld met parfum van 100% natuurlijke oorsprong. De karakteristieke, zachte en houtachtige geur van biologische rozen doet denken aan een serene, natuurlijke omgeving die de geest kalmeert en oppept. Chloé besteedde bijzondere zorg aan de herkomst van de hoofdingrediënten van Rose Naturelle Intense. De compositie begint met zoete, frisse bergamot, die wordt gevolgd door pure, lichte neroli met toetsen van bloemblaadjes, een nobele en verfijnde essence van organische rozen, en een kenmerkende noot met licht rokerig en vanille getint eikenhout geüpcycled uit de houtindustrie. Een basis van romig sandelhout maakt de geur voller, en een vleugje cederhout zorgt voor een tijdloze elegantie. In het kader van Chloé’s initiatieven om de impact op het milieu te verminderen, wordt nu 25% van het glas en 40% van het karton van de verpakking gemaakt van gerecycled materiaal. De tijdloze vintage flacon is geïnspireerd op de iconische crêpe de Chine-blouse met vrouwelijke stropdas van het Huis en is verfraaid met een 100% gerecycled, handgeknoopt lint in een nieuwe, intense tint groen.
Gebruiksadvies
Spray de eau de parfum op je polsen en hals. Niet wrijven, laat het natuurlijk opdrogen. Spray de geur 's morgens op je huid en kleding. Bewaar de flacon op een koele, donkere en droge plaats.
Karakteristieken
Ingrediënten
Alcohol Denat., Aqua/Water/Eau, Parfum/Fragrance, Citronellol, Limonene, Linalool, Geraniol, Coumarin, Citral, Eugenol, Benzyl Alcohol, Farnesol.
Geurfamillie
Bloemig
Geur
Essence van biologische roos en essence van eikenhout
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?