Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
CHLOE
Klantenreviews

Chloé Eau de Parfum Lumineuse

EAU DE PARFUM
  • Vegan
Marque
CHLOE
Klantenreviews

Chloé Eau de Parfum Lumineuse

EAU DE PARFUM
  • Vanaf € 68,72
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Chloé Eau de Parfum Lumineuse roept de authentieke vrouwelijkheid en de vrijgevochten aard van de Chloé vrouw op. De symbolische roos in de hartnoot van deze geur straalt met een ongekende schittering. Chloé Eau de Parfum Lumineuse lijkt voort te vloeien uit de ontmoeting tussen een roos en een zonnestraal. Dit eau de parfum heeft een vegan formule en is alleen samengesteld met parfum van 100% natuurlijke oorsprong, alcohol* en water.

De stralende roos is harmonieus doorweven met een vleugje vanille, wat de balsamico- en amberachtige nuances accentueert van deze geur met bloemige hartnoot. De roos, verwarmd door vanille, ontvouwt zich met verheven elegantie, terwijl de fluweelzachte geurnoten van Arabische jasmijn haar sublieme rijkdom onthullen en de versmelting van zoete en bloemige noten intensiveren. Een uiterst vrouwelijk en zonovergoten parfum dat de hele dag lang houdt en geschikt is voor elke gelegenheid.

Dit Chloé parfum gaat gehuld in een tijdloze vintage-geïnspireerde glazen flacon met een fonkelende zilverkleurige dop. De verpakking weerspiegelt de sprankelende geur van dit eau de parfum en is uitgevoerd in helder beige met zilverkleurige accenten. Rond de hals van de flacon is een handgeknoopt beige lint gestikt met subtiele roze garen. Deze unieke stiksels, een iconische stijlcode van Chloé, verschijnen voor het eerst op een parfumcreatie. De flacon bestaat voor 25% uit gerecycled glas en het lint is gemaakt van 100% gerecycled polyester.

*gedenatureerde alcohol
Gebruiksadvies
Spray deze stralende Chloé geur op je polsen en hals.
|Wrijf dit parfum niet in op de huid, maar laat het natuurlijk drogen.
|Spray de geur 's morgens op je huid en kleding.
|Bewaar de flacon op een koele, donkere en droge plaats.
Karakteristieken
Ingrediënten
Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Limonene, Hydroxycitronellal, Linalool, Geraniol, Citronellol, Citral, Benzyl Alcohol
Geurfamillie
Bloemig
Geur
  • Topnoten: Arabische jasmijn
  • Hartnoten: Roos
  • Basisnoten: Vanille
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?