Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
CACHAREL
Klantenreviews

Yes I Am Pink First

EAU DE PARFUM
Marque
CACHAREL
Klantenreviews

Yes I Am Pink First

EAU DE PARFUM
Aucune option disponible
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
BEN JE EEN FASHIONISTA ?
GENIET JE MET ALLE TEUGEN VAN HET LEVEN ?
“Yes I Am”

In de vorm van een lippenstift, als symbool om het dagelijks leven aan te gaan. Gebruik Yes I am Pink First om ieder avontuur aan te gaan. Licht en ambitieus, sublimeer uw fashionista look met een een sprankeling van fun en durf.

Zoals een parfum, zowel persoonlijk als om te delen met anderen, spreekt een lippenstift over zelfbeaming, pop-attitude en vrouwelijkheid.

Voor deze shopping queens heeft Cacharel een unieke geur ontwikkeld, het eerste Spicy Flora parfum. Een fruitige en sprankelende cocktail van framboos en peer. Kardemom en sandelhout zorgen voor een pittig en sensueel contrast. Een opmerkelijk en ultra-verleidelijk hart van amber gecombineerd met een akkoord van gemberbloesem, oranjebloesem en roos.
Dit sensuele cocon die explodeert in een ongelooflijke intensiteit die je laat rillen en laat je verlangen naar het "Yes I Am" leven dat je zal duwen om steeds verder te gaan in het leven.

#PinkFirst
Karakteristieken
Ingrediënten
ALCOHOL -; PARFUM / FRAGRANCE -; AQUA / WATER -; BENZYL SALICYLATE -; HYDROXYCITRONELLAL -; BENZYL ALCOHOL -; BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE -; LIMONENE -; CITRONELLOL -; LINALOOL -; COUMARIN -; METHYL ANTHRANILATE -; GERANIOL -; CITRAL -; BENZYL BENZOATE
Geur
Framboos, Oranjebloesem, frisse roos en gemberbloem, Kardemom
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?