GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking

ApriL’s skincare routine voor elk huidtype

Maak kennis met ApriL Beauty's Geheimen voor een Stralende Gloed.

Bij ApriL Beauty begrijpen we het belang van een huidverzorgingsroutine die is afgestemd op jouw unieke behoeften. Geïnspireerd door de Franse schoonheidsfilosofie hebben we een collectie samengesteld die eenvoud, doeltreffendheid en de intrinsieke schoonheid van jouw huid omarmt. Sluit je aan bij onze Beauty Tribe terwijl we de geheimen onthullen voor het bereiken van jouw beste teint met ApriL Beauty.

Harmonie in ActievenGebruik actieve stoffen die samenwerken zodat je je huid niet overvoedt. Een goede mix is bijvoorbeeld een vitamine C en een beschermende SPF, of een retinol en een hydraterend hyaluronzuur zoals L’Hydro Active 24u van Jeanne Piaubert.

Vermijd het aanbrengen van retinol met een Vitamine C, zeggen ook onze ApriL Insitituut experten. Deze combinatie kan irritatie en ontstekingen veroorzaken. Ook de combinatie van retinol en niacinamide hoef je niet uit te voeren. Deze stoffen heffen elkaar werking op, wat een verspilling van deze actieve stoffen is.
Hieronder een makkelijk overzicht van welke actieve stoffen je wel en niet mag combineren. Getest en goedgekeurd door onze specialisten van de ApriL Beauty instituten.

Do Mix

  • Retinols + Hyaluronic Acid
  • Vitamine C + SPF
  • AHA's + BHA's
  • Niacinamide + Hyaluronic Acid


Don't Mix

  • Vitamine C + AHA's + BHA's
  • Retinols + AHA's + BHA's
  • Benzoyl Peroxide + Tretinoin
  • SPF + Make-up

Zachte reinigingsrituelenApriL Beauty experten pleiten voor het beschermen van je huidbarrière met een doordachte reinigingsroutine. Reinig zachtjes dubbel 's nachts en 's ochtends, kies voor het spoelen met thermaal water of een verfrissende toner om de natuurlijke flora van je huid te behouden.

Onze aanbevolen producten, zoals Les Huilettes ’s reinigingstoner en de verzorgende hydraterende facemist van Wake Me Up Paris, bieden de perfecte balans voor een verfrissende start van je dag.

De Kunst van Massage

Onze specialisten benadrukken ook de helende kracht van massage en moedigen bijvoorbeeld het gebruik van je vingers aan om make-up aan te brengen. Ervaar de transformerende effecten van gezichtsmassage, een praktijk die stress vermindert, lymfe-drainage bevordert en bijdraagt aan een stralende huid.Minerale ZonbeschermingBescherm je huid met de juiste SPF producten. Kies voor opties zoals  Lancaster Sun Beauty of Shiseido’s Urban environment age defense oil free SPF 50 voor superieure bescherming.

Eenvoud in HuidverzorgingVolg ApriL’s ethos van "minder maar beter consumeren". Ren’s Global protection dagcrème eis het perfecte voorbeeld van allround hydraterende crème. Ook de voedende en corrigerende Sisley Hydra teint crèmes. Met precisie vervaardigd belichaamt deze getinte dagcrème een essentiële toevoeging aan jouw huidverzorgingsroutine.


De Ideale skincare routine, een stappenplan


1.Reinigen2. Toner

3. Serum

4. Voeden

5. Masker
Vragen over producten of andere beauty secrets? De deuren van onze ApriL Beauty stores staan altijd voor je open!