Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
ZADIG & VOLTAIRE
Klantenreviews

This is Really Him!

Parfum
Marque
ZADIG & VOLTAIRE
Klantenreviews

This is Really Him!

Parfum
  • Vanaf € 71,90
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving

This Is Really Him! De nieuwe, krachtige mannengeur van ZADIG&VOLTAIRE

Maak kennis met de nieuwe, gedurfde geur van ZADIG&VOLTAIRE voor mannen. Een geur voor geliefden op een hartstochtelijk avontuur door de straten van Parijs, terwijl de dag overgaat in de nacht en het weer dag wordt. Het verhaal van vurig verlangen en impulsen die 24/7 in brand staan. This Is Really Him! belichaamt een gevoel van eeuwig jong zijn, totaal vrij en smoorverliefd zijn. Een geur die het leven viert op de Zadig-manier, het equivalent van dat gewaagde metallic leren kledingstuk in je garderobe dat jou meeneemt van 's morgens vroeg tot 's avonds laat en nog verder.


De intense geur van ZADIG&VOLTAIRE voor mannen

Met This Is Really Him! heeft parfumeur Natalie Lorson (de neus achter de This Is Him!-parfumcollectie) de meest intense ZADIG&VOLTAIRE-geur tot nu toe gecreëerd. Een geur die de schaduwen van de Parijse nacht verlicht en de lucht verwarmt met zijn elegante, houtachtige ambergeur.


Het parfum opent met frisse citrusnoten van heldere grapefruit en sprankelende citroen. Deze frisse intensiteit vloeit over in het betoverende hart van de geur: het metallic oranjebloesemakkoord.


Als het parfum aan de lucht gedroogd is, creëren levendige noten van palo santo en amberhout een verleidelijk geurspoor, en zorgen voor een magnetische en krachtige geur die van zonsopgang tot zonsondergang gedragen kan worden.


Een parfumflacon met een gewaagd randje

De luxueuze en toch gewaagde flacon van This Is Really Him! baadt in een gewaagde zilveren tint, geïnspireerd op de levendige schaduwen van een onvergetelijke Parijse nacht. Het iconische ZADIG&VOLTAIRE-etiket heeft een metalen finish, die het metallic akkoord van het parfum weerspiegelt en past bij de gedurfde en elegante 24/7 Zadig-esthetiek. Een look, een geur en een lifestyle om van de dag over te gaan naar de nacht.


Een milieubewuster parfum

De flacon van This Is Really Him! De intense eau de toilette voor hem bestaat voor 15% uit gerecycled glas en heeft een lichter gewicht van 13%.*


*Vergeleken met het glas van THIS IS HIM! (50 ml) EDT VOOR HEM versus het glas van THIS IS REALLY HIM! (50 ml) INTENSE EDP VOOR HEM.

Gebruiksadvies

De Zadig-manier om je parfum aan te brengen

Spray This Is Really Him! lichtjes over het hele lichaam en laat de geur zachtjes je huid strelen. Intensiveer de geur vervolgens door hem aan te brengen op de binnenkant van de polsen, de plooi van de ellebogen, nek en achter de oren. Zo wordt het parfum geleidelijk van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat verspreidt.

Karakteristieken
Ingrediënten

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, CITRIC ACID, COUMARIN, GERANIOL, CINNAMAL, CITRAL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 14700 (RED 4), CI 42090 (BLUE 1), CI 19140 (YELLOW 5)

Geurfamillie
HOUTACHTIG
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?