Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
ZADIG & VOLTAIRE
Klantenreviews

This is Really Her!

EAU DE PARFUM
Marque
ZADIG & VOLTAIRE
Klantenreviews

This is Really Her!

EAU DE PARFUM
  • Vanaf € 72,72
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving

This Is Really Her! Het nieuwe parfum van ZADIG&VOLTAIRE voor vrouwen

Ontdek This Is Really Her!, de nieuwe en intense damesgeur van ZADIG&VOLTAIRE. Een gedurfd nieuw hoofdstuk in het iconische liefdesverhaal This Is! Het vertelt het verhaal van twee zielsverwanten die door de straten van Parijs dwalen en aan een gedurfd nieuw avontuur beginnen. Een spel voor twee waarin verlangens worden losgelaten, impulsen de vrije loop krijgen, regels worden overtreden en verlangens worden bevredigd. Net als een metallic leren jasje neemt dit parfum je mee van dag naar nacht en van nacht naar dag. Naar grenzeloze overdaad, waar het leven je ook brengt.


De bloemige ambergeur die de regels breekt

Voor deze betoverende, nieuwe en intense eau de parfum van ZADIG&VOLTAIRE voor vrouwen, heeft Sidonie Lancesseur (de parfumeur achter de This Is Her! -collectie) een gedurfde, nieuwe, bloemige ambergeur gecreëerd met een intensiteit die verslavend is.


De geur sprankelt al vanaf de eerste keer sprayen, als de heldere noten van roze bessen worden omringd door de groene accenten van de noten van basilicum en roos.


In het hart van het parfum versmelt het sprankelende, metallic akkoord van noten van roos met de voor ZADIG&VOLTAIRE kenmerkende noot van kastanje en zorgt zo voor glinsterende reflecties.


This Is Really Her! wordt nog onweerstaanbaarder als de basis een verleidelijke mix van honing-, patchoeli- en vanillenoten blootgeeft. Een parfum met een geraffineerde sensualiteit, van nacht tot dag.


Een parfumflacon met een metallic look

De This Is Really Her!-flacon heeft een op de mode geïnspireerd metallic effect gekregen, dat de dag-tot-nacht chic van de ZADIG&VOLTAIRE-stijl belichaamt. Dankzij het oogverblindend goud doet het ontwerp denken aan de fonkelende lichtjes van een onvergetelijke nacht in de lichtstad. Het gladde glas contrasteert met het iconische ZADIG&VOLTAIRE-etiket met een getextureerde, metallic leren finish voor een sensuele en edgy esthetiek.


Een milieubewuster parfum

De flacon voor This Is Really Her! bestaat voor 15% uit gerecycled glas en heeft een lichter gewicht van 13%.*

*Vergeleken met het glas van THIS IS HER! (50 ml) EDP VOOR HAAR versus THIS IS REALLY HER! (50 ml) INTENSE EDP VOOR HAAR.

Gebruiksadvies

Hoe breng je het parfum aan

Spray This Is Really Her! op de binnenkant van de polsen, het decolleté en de ellebogen, zodat de warmte van je lichaam de sensuele geur van zonsopgang tot zonsondergang verspreidt.

Karakteristieken
Ingrediënten

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, CITRONELLOL, GERANIOL, COUMARIN, BENZYL BENZOATE, LIMONENE, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, ISOEUGENOL, LINALOOL, CITRAL, CI 14700 (RED 4), CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5)

Geurfamillie
BOEMIG
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?