Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
YVES SAINT LAURENT
Klantenreviews

Yves Saint Laurent Opium Eau de Parfum

Eau de Parfum
Marque
YVES SAINT LAURENT
Klantenreviews

Yves Saint Laurent Opium Eau de Parfum

Eau de Parfum
  • € 84,50
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Yves Saint Laurent Opium Eau de Parfum, een emblematisch parfum van Yves Saint Laurent. De kruidige en bloemige sillage geldt al sinds zijn creatie als symbool voor verslaving. Geen enkel ander parfum maakte ooit dergelijke emoties los. Een legendarisch en sensueel parfum met een schandalig suggestieve naam: opium ondergaat een gedaanteverwisseling onder onze neus.
“Zich losmaken van de regels, intens plezier beleven, zich volledig overgeven aan de opium, intiem en wellustig.”
Hét parfum voor een sensuele en autoritaire vrouw die niet terugschrikt voor haar verslaving aan het Eau de Parfum. Opium werd ontworpen voor vrouwen die zich niet aan conventies houden, vrouwen die zonder vrees verboden terreinen betreden om mysterieuze avonturen te beleven.De flacon heeft de vorm van een inro, een doosje dat de Oosterse krijgers aan hun ceintuur droegen om hun meest waardevolle bezittingen te beschermen.
Gebruiksadvies
Verstuif Yves Saint Laurent Opium Eau de Parfum op ongeveer 20 cm van de huid en vooral op de warmere punten van je lichaam: de polsslagpunten op de polsen, achter de oorlellen, achter de knieën. Zo krijg je een intensere geurwolk!
Karakteristieken
Ingrediënten
"ALCOHOL. PARFUM (FRAGRANCE). BENZYL SALICYLATE. LIMONENE. AQUA (WATER). HYDROXYCITRONELLAL. EUGENOL. LINALOOL. GERANIOL. COUMARIN. HEXYL CINNAMAL. CITRONELLOL. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. BENZYL BENZOATE. HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE.
Geurfamillie
Amberachtig; Oriëntaals
Geur
Bergamotakkoord Mandarijnakkoord Aldehyden; Jasmijnakkoord Kruidig anjerakkoord Rozenakkoord; Akkoord van orchidee-vanille Absolu van mirre Essence van patchoeli; Kruidig oosters
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?