Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
YVES SAINT LAURENT
Klantenreviews

Black opium over red

EAU DE PARFUM
Marque
YVES SAINT LAURENT
Klantenreviews

Black opium over red

EAU DE PARFUM
  • Vanaf € 65,52
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving

Black Opium Eau de Parfum Over Red van Yves Saint Laurent

Ontdek het ultra-zintuiglijke Black Opium Eau de Parfum Over Red


Ontdek Black Opium Eau de Parfum Over Red van Yves Saint Laurent

Black Opium Eau de Parfum Over Red is een nieuwe zintuiglijke ervaring gebaseerd op kersen. Een betoverende geur die je onderdompelt in de sappige wereld van een akkoord van rode kersen, in het hart van de diepte van zwarte koffie en de uitstraling van ultravrouwelijke witte bloemen. Black Opium's bloemige koffie signatuur krijgt een nieuwe dimensie met dit unieke, sappige kersenakkoord.


Geurnoten

Geurfamilie: amber, fruitig

Topnoten: kersenakkoord Topnoten: kersenakkoord, mandarijn essence, zwarte bessenakkoord

Hartnoten: jasmijnbloesem, zwarte thee, oranjebloesem absolue

Basisnoten: koffieakkoord, mandarijnessence, zwarte besakkoord

Basisnoten: koffieakkoord, Madagaskar vanille infusie, patchouli hartnoten




Trakteer jezelf op een nieuwe olfactorische ervaring met Black Opium Eau de Parfum Over Red

Laat je verleiden door de onweerstaanbare geur van Black Opium Eau de Parfum Over Red. De geur opent met een sprankelend kersenakkoord, gevolgd door weelderige jasmijnbloemen en subtiele zwarte thee. De diepte wordt verlevendigd door een betoverende mix van zwarte koffie, vanille en patchoeli.

Elke sprankeling onthult een gewaagde reis, in een glanzend rood gelakt flesje dat de verleiding weerspiegelt die 's nachts werkt.

Opwindend. Spannend. Zintuiglijk


Een hypnotiserende, roodgelakte flacon

De flacon van Black Opium Eau de Parfum Over Red is verpakt in een hypnotiserende tint rood gelakt glas, waarin de essentie van de geur en de weelderige kers perfect tot uiting komen. De juweelachtige flacon is ontworpen om alle zintuigen te betoveren en de luxueuze ervaring van Black Opium Eau de Parfum Over Red te accentueren.

Gebruiksadvies

Verstuif het ultrazintuiglijke Black Opium Eau de Parfum Over Red op je binnenkant - nek, decolleté en polsen - voor een nog verslavender ervaring. Een vleugje sensualiteit op je huid laat je de hele nacht stralen.

Karakteristieken
Ingrediënten

875393 09 - INGREDIËNTEN: ALCOHOL - PARFUM - AQUA / WATER / EAU - BENZYLSALICYLAAT - BENZYLALCOHOL - HYDROXYCITRONELLAL - BUTYLMETHOXYDIBENZOYLMETHAAN - LINALOOL - HEXYLCINNAMAL - LIMONEEN - BENZYLBENZOAAT - GERANIOL - COUMARINE - CITRONELLOL - CINNAMYLALCOHOL - BENZYLCINNAMAAT - ISOEUGENOL - AMYLCINNAMAL - CITRAL - ANIJSALCOHOL - FARNESOL (F..I.L. N70036234/1).

"De lijsten met ingrediënten die in onze producten worden gebruikt, worden regelmatig bijgewerkt. U wordt daarom verzocht de ingrediëntenlijst op de verpakking van uw product te lezen om er zeker van te zijn dat de ingrediënten geschikt zijn voor uw persoonlijk gebruik." (Voor producten die in de winkel worden gesplitst, moet de meest recente ingrediëntenlijst ter plaatse bij het verkooppunt worden opgevraagd nadat het product opnieuw is gevuld).

Geur
kersenakkoord, mandarijnessence, zwarte bessenakkoord; jasmijnbloesem, zwarte thee, oranjebloesemabsoluut; koffieakkoord, Madagaskar vanille-infusie, patchoeli hartnoot
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?