Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
VITA LIBERATA
Klantenreviews

Getinte Mousse Donker

Zonneproducten
  • -20%
Marque
VITA LIBERATA
Klantenreviews

Getinte Mousse Donker

Zonneproducten
  • € 24,72 € 30,90
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 24,72 € 30,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Een gemakkelijk aan te brengen, natuurlijk ogende bruine kleur die onmiddellijk droogt en gelijkmatig vervaagt. Op zoek naar een makkelijke zelfbruiner? Zoek niet verder. Geniet van een perfecte, natuurlijk ogende bruine teint met een getinte mousse van Vita Liberata. Verrijkt met organische plantaardige ingrediënten om te kalmeren en te hydrateren, glijdt het over de huid voor een stralende, zonovergoten bruine kleur die snel droogt en gelijkmatig vervaagt. • Natuurlijk ogende, langhoudende bruine kleur • Licht en sneldrogende formule • Gekleurd, dus makkelijk aan te brengen Vita Liberata. De kleur die je huid wil.
Gebruiksadvies
Voordat je gaat bruinen, moet je ervoor zorgen dat de huid schoon en geëxfolieerd is en geen vochtinbrengende crème is aangebracht. Pomp twee tot drie keer op een bruinings-mitt en masseer het in de huid met lange cirkelvormige bewegingen. Spaarzaam gebruiken op handen, voeten, knieën en ellebogen. Laat 6–8 uur op de huid zitten voor het douchen. Afspoelen en droogdeppen. Voor extra langdurige resultaten, 3 keer aanbrengen. Elke applicatie 3 tot 24 uur laten inwerken alvorens te douchen en de volgende applicatie aan te brengen.
Karakteristieken
Ingrediënten
Aqua (Eau)*, Dihydroxyacétone*, Glycérine*, Caramel*, Saccharide Isomerate*, Caprylyl/Capryl Glucoside*, Poudre de jus de feuille d'Aloe barbadensis (Aloe Vera)*, Extrait de racine de Glycyrrhiza glabra (réglisse)*, Extrait de feuille de Rubus idaeus (framboise)*, Extrait de jus de Punica granatum (grenade)*, Extrait de feuille de Ginkgo biloba (Ginkgo)*, Extrait de fruit de Cucumis sativus (concombre)*, Extrait de feuille d'Hamamelis virginiana (hamamélis)*, Extrait de Fucus vesiculosus (fucus vésiculeux)*, Extrait de fruit de Carica papaya (papaye)*, Extrait de fruit de Vitis vinifera (raisin)*, Extrait de fruit de Cucumis melo (melon)*, Acide hyaluronique*, Citrate de sodium*, Chlorphénésine, Acide citrique.
Inhoud
200 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?