Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
THIERRY MUGLER
Klantenreviews

Alien Goddess Eau de Parfum - Geschenkset

geschenkset
Marque
THIERRY MUGLER
Klantenreviews

Alien Goddess Eau de Parfum - Geschenkset

geschenkset
  • € 89,90

Levering

  • € 89,90
Prix unitaire, hors frais
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
Ontdek Mugler Alien Goddess Eau de Parfum. Alien Goddess is een heilige belofte van vrouwelijkheid en hoop. damesgeur van Mugler omarmt je als een stralende zonne-omhelzing en neemt je mee naar een mystieke wereld vol transformatie. De vrouw die dit parfum draagt, is als een wezen van een andere planeet, gehuld in een stralende en warme gloed. Schitter in het licht van de zon met het parfum Alien Goddess en vier je vrouwelijkheid: je geur is net zo buitengewoon als jij. Deze set bevat Alien Goddess Eau de Parfum 30 ml (hervulbaar) Alien Goddess Eau de Parfum 10 ml (hervulbaar)
Gebruiksadvies
Zoals bij alle geuren van Mugler spray je een wolkje van het parfum in de lucht en beweeg je er vervolgens doorheen zodat het op de huid en op de kleding neerslaat. Je kunt vervolgens de parfum nog aanbrengen op de polspunten: op de polsen, in de hals en in de elleboog.
Karakteristieken
Ingrediënten
ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER / EAU, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HEXYL CINNAMAL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, COUMARIN, LIMONENE, CITRONELLOL, METHYL ANTHRANILATE, GERANIOL, CITRAL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, BENZYL BENZOATE CODE FIL: B275647/2 CODE FORMULE: 2042172 05 “Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (Voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld).
Inhoud
0
Geur
Kokosnoot, Bergamot;Grandiflorum jasmijn;Bourbon vanille
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?