Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
TARTINE & CHOCOLAT
Klantenreviews

PTISENBON

Eau de Toilette
Marque
TARTINE & CHOCOLAT
Klantenreviews

PTISENBON

Eau de Toilette
  • Vanaf € 44,50
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
PTISENBON, EAU DE TOILETTE

Tartine et Chocolat Ptisenbon doet denken aan de zoete geur van de kindertijd en onthult de natuurlijke uitstraling van een bloem met delicate bloemblaadjes. Een Eau de Toilette van voortreffelijke frisheid. Helder en bloemig combineert Ptisenbon Eau de Toilette de delicate geuren van Kamperfoelie, Lelietje-van-dalen en Jasmijn met sprankelende noten van Citrus. De tederheid van de kindertijd herleeft in een subtiele Eau de Toilette.

De transparante flacon van Ptisenbon weerspiegelt de lichtheid van zijn geur, en de lichtblauwe tinten roepen de zoetheid van het parfum op. De tijdloze vorm van de iconische Tartine et Chocolat flacon is nu gemaakt van 15% gerecycled glas en is verkrijgbaar in twee maten, 60 ml en 100 ml. De Eau de Toilette formule bestaat voor 97%* uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Ontdek de tederheid van Tartine et Chocolat, de zoete en rustgevende geur als een souvenir uit de kindertijd. Geschikt voor kinderen ouder dan 3 jaar.

* Waarde berekend op basis van de internationale norm ISO 16128 deel 1 en 2.
Gebruiksadvies
Verstuif Ptisenbon Eau de Toilette rechtstreeks op je huid, vooral op de warme plekken van je lichaam: aan de binnenkant van je polsen, achter je oren en in je hals.
Karakteristieken
Ingrediënten
AQUA (WATER) • ALCOHOL • PARFUM (FRAGRANCE) • POLYGLYCERYL-10 STEARATE • POLYGLYCERYL10 OLEATE • TOCOPHEROL • PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-TBUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE

*THIS INGREDIENT LIST IS SUBJECT TO CHANGE, CUSTOMERS SHOULD REFER TO THE PRODUCT PACKAGING FOR THE MOST UP-TO-DATE INGREDIENT LIST
Geurfamillie
Frisse Bloemige
Geur
Kamperfoelie; Citroen; Jasmijn
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?