GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Zuiverende & Herstellende Reinigingsgel

Gezichtsreiniger
  • Web Exclusief
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Zuiverende & Herstellende Reinigingsgel

Gezichtsreiniger
  • € 87,50

Levering

  • € 87,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Een diep reinigende gel om olie die poriën verstopt op te lossen, onzuiverheden te verwijderen en de huid te ontzwellen. De Symbiosis Zuiverende & Herstellende Reinigingsgel zit vol met hoogwaardige ingrediënten om de textuur te verzachten. Zink heeft belangrijke verzachtende en antioxiderende eigenschappen, vermindert de vorming van schadelijke vrije radicalen en draagt bij tot de ondersteuning van de huidstructuur bij blootstelling aan UV-licht, vervuiling en andere huidveroudering. Tocoferol is rijk aan antioxidanten en werkt verzachtend om uw huid jong en soepel te houden. Het helpt ook de huid te verstrakken en de zichtbaarheid van fijne lijnen en rimpels te verminderen. Glycerine heeft als doel de huid intens te hydrateren en te verzachten waardoor het de perfecte oplossing is voor een droge huid.
Gebruiksadvies
Wist u dat? Het reinigen en verwijderen van make-up en onzuiverheden 's avonds helpt de huid er gezond en stralend uit te zien. Uw huidverzorging op de juiste manier aanbrengen: 1. Breng een reinigingsgel direct aan op een vochtige huid. Vermijd het direct aanbrengen van de gel op een washandje, omdat het washandje het product absorbeert waardoor het product onnodig wordt verbruikt. 2. Masseer het product in de huid met cirkelvormige bewegingen, spoel grondig af en veeg de huid vervolgens af met een washandje om ervoor te zorgen dat resten van make-up, vuil en olie grondig worden verwijderd. 3. Hoewel het essentieel is dat u ‘s avonds reinigt, is het net zo belangrijk om het gezicht in de ochtend te wassen om zo de natuurlijke oliën te verwijderen die zich tijdens het slapen in de huid hebben opgehoopt. Bovendien wil je de producten die je hebt aangebracht voordat je naar bed ging, voorzichtig wegspoelen zodat je begint met een schoon oppervlak voordat je lotions en crèmes voor overdag aanbrengt. Bewaren op een koele, droge plek
Karakteristieken
Ingrediënten
Ingredients: aqua (water), cocamidopropyl betaine, coco-glucoside, decyl glucoside, Gaultheria Procumbens (Wintergreen) leaf extract, hydrolyzed walnut extract, panthenol, glycerin, tocopherol, zinc pca, calcium chloride, ferric chloride, magnesium chloride, cupric chloride, manganese chloride, zinc chloride, hydrogenated palm glycerides citrate, guar hydroxypropyltrimonium chloride, disodium edta, laureth-2, peg-90 glyceryl isostearate, glyceryl oleate, propylene glycol, pentylene glycol, citric acid, parfum (fragrance), sodium benzoate, potassium sorbate, CI 42090 (FD&C Blu No. 1).
Inhoud
120 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?