Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Zuiverend & Imperfectie Corrigerend Micellair Water

Gezichtsverzorging
  • Web Exclusief
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Zuiverend & Imperfectie Corrigerend Micellair Water

Gezichtsverzorging
  • € 77,50

Levering

  • € 77,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Een uitzonderlijke formule die make-up micro-emulgeert, onzuiverheden en verontreinigende stoffen verwijdert en tegelijkertijd een hydraterend en verzachtend effect heeft. Geactiveerde houtskool, propaandiol en arginine helpt de huid effectief te reinigen. Actief houtskool is ideaal om de opperhuid te zuiveren en de huid diep te reinigen, het maakt de huid glad en het verlicht en egaliseert de huid. Met zijn bevochtigende en verzachtende eigenschappen bevordert propaandiol een betere doordringing van de ingrediënten om de huid te hydrateren en een zachte en gladde textuur te geven. Arginine heeft krachtige antioxiderende eigenschappen, wat de collageenproductie stimuleert en helpt de zichtbaarheid van rimpels en fijne lijntjes te verminderen.
Gebruiksadvies
Wist u dat? Door de plaatsing van de follikels in het gezicht, kunt u het beste naar boven en naar buiten wassen voor een grondiger reiniging. Het omgekeerde is waar wanneer u make-up aanbrengt, u wilt niks in de poriën drijven. Uw huidverzorging op de juiste manier aanbrengen: Het is zeer belangrijk om make-up, vuil en verontreinigende stoffen te verwijderen die zich gedurende de dag op de huid hebben opgehoopt, voor het slapengaan. Wij raden aan om twee keer te reinigen om als eerste het vuil en viezigheid naar boven te halen en een tweede keer om het eraf te wassen. 1. Gebruik het Micellair Water twee keer per dag 2. Maak een wattenschijfje nat met wat Micellair water en veeg het zachtjes over het gezicht, de nek en ogen zonder te wrijven. Herhalen totdat het wattenschijfje schoon wordt afgenomen. 3. Gebruik uw favoriete reiniger om ook het vuil te verwijderen dat zich door de dag heen op de huid heeft ophoopt. 4. Dit tweestaps reinigingsproces zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten beter de huid intrekken en effectiever werken. Bewaren op een koele, droge plek.
Karakteristieken
Ingrediënten
Ingredients: aqua (water), peg-6 caprylic/capric glycerides, propanediol, propylene glycol, cocamidopropyl betaine, polysorbate 20, poloxamer 407, allantoin, potassium sorbate, arginine, charcoal powder, parfum (fragrance), ci 16035 (red 40), ci 42090 (fd&c blue 1), ci 19140 (fd&c yellow no. 5), ethylhexylglycerin, phenoxyethanol.
Inhoud
200 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?