Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Ultra Fijne Balancerende Sorbet Cryo-Gezichtsscrub

Scrub
  • Web Exclusief
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Ultra Fijne Balancerende Sorbet Cryo-Gezichtsscrub

Scrub
  • € 113,50

Levering

  • € 113,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving

Deze heerlijk geurende scrub is verrijkt met grensverleggende ingrediënten om de huid er gladder en zachter uit te laten zien en heeft als doel een intens gehydrateerde en helderdere teint te geven. De heerlijke textuur voelt luxueus aan op het gezicht en zal een prachtige aanvulling zijn op uw reinigingsroutine. Hyaluronzuur dringt diep door in de huid, hydrateert en helpt onmiddellijk de tekens van imperfecties, fijne lijnen, rimpels en slappe huid te verminderen. Papaja is een natuurlijke scrub die de huid helpt te verhelderen door dode huidcellen te verwijderen. Papaja helpt ook bij hyperpigmentatie, die kan ontstaan na puistjes, en helpt littekens te verminderen.

Gebruiksadvies

Het Deskundig Advies Wist u dat? Het is belangrijk niet te vaak te scrubben. Niet meer dan 2 keer per week scrubben. Begin met één keer per week te scrubben om irritatie te voorkomen. - Uw huidverzorging op de juiste manier aanbrengen - 1. Breng een kleine hoeveelheid scrub aan op het gezicht. 2. Verspreid de scrub over de huid en gebruik gewoon uw vingers om droge of dode huid weg te scrubben. 3. Op het gezicht laten zitten voor 1 tot 2 minuten. 4. De scrub eraf wassen met een warm washandje. 5. Dep het gezicht droog met een handdoek, smeer daarna uw favoriete serum, gezichtsolie en crème in. Bewaren op een koele, droge plek.

Karakteristieken
Ingrediënten

Ingredients: Aqua (water), cellulose acetate, propylene glycol, phenoxyethanol, carbomer, triethanolamine, parfum (fragrance), ethylhexylglycerin, potassium sorbate, limonene, sodium hyaluronate, ci 18050, carica papaya fruit extract, ci 19140 (fd&c yellow 5), butylphenyl methylpropional, tetrasodium glutamate diacetate.

Inhoud
50 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?