Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Geavanceerde Anti-aging & Ontgiftende Gezicht en Oog Nachtcrème

Night Cream
  • Web Exclusief
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Geavanceerde Anti-aging & Ontgiftende Gezicht en Oog Nachtcrème

Night Cream
  • € 114,50

Levering

  • € 114,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Deze verfrissende en toch lichte nachtcrème helpt de huid te ontgiften van de irriterende stoffen en vervuiling waaraan ze overdag is blootgesteld. De Symbiosis Geavanceerde Anti-aging & Ontgiftende Gezicht en Oog Nachtcrème heeft ook tot doel de huid intens te hydrateren, het huidoppervlak aan te vullen en poriën, fijne lijntjes en rimpels zichtbaar te verminderen. Prebiotica versterken het huidoppervlak tegen bedreigingen van buitenaf en verminderen de factoren die een gevoelige, rode huid veroorzaken, om tekenen van veroudering en droogte zichtbaar te verminderen. Retinoïden helpen aanzienlijk bij het verstevigen van de huid terwijl de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels vermindert wordt. Ze verbeteren ook een ongelijkmatige teint voor een gematteerde teint. Mandelinezuur pakt hyperpigmentatie aan, waaronder ouderdomsvlekken, puistjes, vlekken, sproeten en ongelijkmatige huidtinten.
Gebruiksadvies
Wist u dat? Probeer bij het aanbrengen van de crème een ‘deppen en tikken’-ritme aan te nemen. Door zachtjes op het gezicht te tikken, wordt de bloedsomloop gestimuleerd, waardoor de teint wakker wordt en kunnen eventuele gifstoffen die zich in de lymfeklieren hebben opgehoopt, worden weggespoeld. Uw huidverzorging op de juiste manier aanbrengen: 1. De kaak - Breng de crème aan, werk van de kin naar de oorlellen toe. 2. De wangen - Maak glad van neus tot slapen 3. Het voorhoofd - Masseer, maak gladmakende bewegingen vanuit het midden van het gezicht naar buiten toe 4. De laatste stap - Masseer door cirkelvormige bewegingen van wenkbrauwen tot de neus, dep zachtjes met de vingertoppen rond de ogen. Bewaren op een koele, droge plek
Karakteristieken
Ingrediënten
Ingredients: aqua (water), caprylic/capric triglyceride, ethylhexyl cocoate, polyglyceryl-6 distearate, cetyl alcohol, dimethicone, sorbitol, sodium polyacrylate, Persea Gratissima (avocado) oil, Glycine Soja (soybean) oil, lecithin, pullulan, inulin, retinol, tocopherol, ascorbyl palmitate, alpha-glucan oligosaccharide, mandelic acid, glycolic acid, jojoba esters, potassium cetyl phosphate, stearyl alcohol, cera alba (beeswax), polyglyceryl-3 beeswax, dimethicone crosspolymer, bht, citric acid, xanthan gum, benzyl benzoate, benzyl salicylate, coumarin, hexyl cinnamal, linalool, parfum (fragrance), sodium benzoate, phenoxyethanol.
Inhoud
50 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?