GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Super Soin Après-Soleil Corps

Aftersun
  • Promo
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Super Soin Après-Soleil Corps

Aftersun
  • € 139,90
PROMOTIE
bij aankoop 49€

Levering

  • € 139,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Super Soin Après-Soleil Corps is een verzorgend product dat speciaal is ontwikkeld om de huid na blootstelling aan de zon direct te hydrateren, te kalmeren en te verfrissen. De emulsie is rijk aan kalmerende werkstoffen (Andirobaolie, Alpha-bisabolol) en vermindert het branderige gevoel na het zonnen. Dankzij de hydraterende en herstellende eigenschappen van karité boter, Steviabladextract en Plantaardige Glycerine wordt de opperhuid verzacht, gevoed en gekalmeerd. De combinatie van zelfbruinende werkstoffen (DHA en Erythrulose) in lage dosis verfraait de huidskleur op zeer natuurlijke wijze. De vloeibare, niet vette formule trekt snel in de huid.
Gebruiksadvies
Breng dit product na het zonnen en bij terugkomst van vakantie royaal en gelijkmatig aan op het hele lichaam. Kan ook op het gezicht worden aangebracht. Na elk gebruik de handen wassen. Vlekt niet op kleding.
Karakteristieken
Ingrediënten
karité boter: voedt, kalmeert, herstelt, versoepelt en beschermt;Andiroba: kalmeert en regenereert;Stevia: hydrateert;Lampionplant: beschermt tegen vrije radicalen, stimuleert de aanmaak van collageen;Vitamine-E-acetaat: bestrijdt vrije radicalen;Plantaardige Glycerine: hydrateert;Zonnebloemolie: verzacht en revitaliseert;Koolzaadolie: verzacht en kalmeert;DHA en erythrulose: zelfbruinende werking
Inhoud
200 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.Nog iets vergeten ?