Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Soin Lavant Revitalisant Disciplinant à l'Huile de Macadamia

Haarverzorging
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Soin Lavant Revitalisant Disciplinant à l'Huile de Macadamia

Haarverzorging
  • € 70,50

Levering

  • € 70,50
Prix unitaire, hors frais
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
Soin Lavant Disciplinant à l'huile de Macadamia reinigt op milde wijze en voorziet de hoofdhuid en het haar van de nodige vitaminen en mineralen voor meer vitaliteit. De werking is gebaseerd op een combinatie van effectieve actieve ingrediënten gericht op de haarbol en de haarvezels. Frisse geur die de doeltreffende werking van de actieve ingrediënten vervolmaakt. Vloeibare textuur die bij contact met water in een fijne, rijke schuimmassa verandert.
Gebruiksadvies
Aanbrengen op nat haar. In de hoofdhuid en over de hele lengte van het haar masseren van de wortel tot de punt. Water toevoegen om het product te laten schuimen. Zorgvuldig uitspoelen. Contact met de ogen vermijden.
Karakteristieken
Ingrediënten
Vitaliserend en verstevigend complex (Zink, Koper, Magnesium, Vitamine B6, Vitamine-E-acetaat, Provitamine B5, Arginine): verbetert de vitaliteit van het haar;Alfa-Bisabolol van natuurlijke oorsprong: kalmeert;Katoenproteïnen: bouwt de eiwitstructuur van het haar opnieuw op;Ceramide-achtige actieve ingrediënten: vullen breuken op, bouwen de lipidestructuur van het haar opnieuw op, herstellen de cohesie van de cuticula;Karité-olie: maakt de cuticula glad, versterkt de glans, voorkomt uitdroging;Macadamia-olie: voedt, verzacht en revitaliseert;Moringa-olie: voedt en versterkt de glans van het haar
Inhoud
200 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?