Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Soin Lavant Perfecteur de Couleur à l'extrait de fleur d'Hibiscus

Haarverzorging
  • -20%
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Soin Lavant Perfecteur de Couleur à l'extrait de fleur d'Hibiscus

Haarverzorging
  • € 56,40 € 70,50
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 56,40 € 70,50
Prix unitaire, hors frais
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
Le Soin Lavant Perfecteur de Couleur met hibiscusextract reinigt gekleurd haar op milde wijze en verzorgt het uitstekend. De kleur blijft langer mooi en vervaagt niet na enkele wasbeurten. Het haar voelt lichter aan en glanst prachtig. Met een van natuurlijke oorsprong frisse geur. De vloeibare, parelmoerachtige textuur verandert in een fijn en smeuïg schuim wanneer het product in contact komt met water.
Gebruiksadvies
Een kleine hoeveelheid aanbrengen op nat haar. De hoofdhuid en het haar masseren. Water toevoegen om de shampoo te laten schuimen. Goed uitspoelen. Contact met de ogen vermijden.
Karakteristieken
Ingrediënten
Hibiscusextract: fixeert pigmenten in de haarvezels en sluit de haarschubben;extract van zonnebloempitten: beschermt de haarkleur tegen vervaging door uv-stralen en herhaaldelijke wasbeurten;herstructurerend complex (katoenproteïnen, vergelijkbaar met ceramiden): herstelt de lipide- en proteïnestructuur om haarbreuk te voorkomen;pro-vitamine B5 (D-panthenol): versterkt het haar en houdt het zacht en soepel. Karitéolie: voedt en omhult de haarvezels;passievruchtolie: laat het haar glanzen door zijn lichtreflecterende eigenschappen;vitamine E-acetaat: vormt een barrière tegen oxidatie van de hoofdhuid door vrije radicalen te bestrijden;alfa-bisabolol van natuurlijke oorsprong: kalmeert de hoofdhuid.
Inhoud
200 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?