GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Soin Hydratant Matifiant aux Résines Tropicales

Gezichtsverzorging
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Soin Hydratant Matifiant aux Résines Tropicales

Gezichtsverzorging
  • € 118,90

Levering

  • € 118,90
Prix unitaire, hors frais
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
Soin Hydratant Matifiant is de ideale dagelijkse huidverzorging voor de gecombineerde tot vette huid die de huid op 3 fronten behandelt: - een hydraterende werking, zodat de huid de hele dag door comfortabel aanvoelt (Heemstextract). - een direct en langdurig matterende werking (Bamboepoeder en Javathee-extract). - een zuiverende en adstringerende werking voor een helderder uitziende huid en een frissere teint (extracten van Benzoë, Bardaan en Vrouwenmantelblaadjes). De huid wordt langdurig gematteerd en intensief gezuiverd, waardoor ze weer in balans is en helderder oogt. Een glimmende huid wordt tegengegaan. De huid is de hele dag door gehydrateerd, voelt comfortabel aan en is zachter en stralender. Olievrij. Niet-comedogeen. Bij dagelijks en gecombineerd gebruik van deze huidverzorgingslijn wordt de huidkwaliteit aanzienlijk verbeterd.
Gebruiksadvies
Breng deze verzorging 's ochtends en 's avonds op het gezicht en in de hals aan over het Sérum Intensif aux Résines Tropicales.
Karakteristieken
Ingrediënten
Mirre- en Wierookextracten: kalmerende werking; Benzoë-extract: zuivert de huid intensief; D-Panthenol: hydraterende en kalmerende werking; Heemstextract: hydrateert de huid via moleculen die water vasthouden; Bamboepoeder: matterende werking; Javathee-extract: vermindert de talgproductie*; Bardaanextract: zuivert de huid en herstelt het evenwicht; Extract van Vrouwenmantelblaadjes: maakt de huidstructuur gladder dankzij de adstringerende eigenschappen; Plantaardige Glycerine: hydrateert en verzacht
Inhoud
50 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?