Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Global Perfect

Crème
  • -20%
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Global Perfect

Crème
  • € 153,52 € 191,90
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 153,52 € 191,90
Prix unitaire, hors frais
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
Global Perfect is een sterk geconcentreerd huidverbeteringsproduct dat de huid glad maakt en de huidstructuur verfijnt. De crème is niet alleen corrigerend, maar heeft ook een preventieve en verzorgende werking. De crème is geschikt voor iedere leeftijd en verfijnt onmiddellijk de grove poriën (Ratanhia-extract), voorkomt dat de poriën weer open gaan staan (Javaanse Thee-extract) en corrigeert oneffenheden in de huid (Linzenextract). Global Perfect is zowel hydraterend als adstringerend en trekt snel in de huid voor een glad, mat en zeer natuurlijk effect. Elke dag opnieuw bent u verzekerd van een onberispelijke huid. Niet-comedogeen.
Gebruiksadvies
Breng 's ochtends en/of 's avonds één pompdosering aan op een schone, droge huid. Afzonderlijk of onder uw gebruikelijke huidverzorgingsproduct te gebruiken.
Karakteristieken
Ingrediënten
Javaanse Thee-extract: reguleert de talgproductie;Linzenextract: gaat de vervorming van poriën in de loop der jaren tegen;Ratanhia-extract: een direct adstringerende werking die de poriën verkleint;Natuurlijke Alpha-bisabolol: kalmeert
Inhoud
30 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.Nog iets vergeten ?