Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Phytobuste + Décolleté

Buste Verzorging
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Phytobuste + Décolleté

Buste Verzorging
  • € 243,50

Levering

  • € 243,50
Prix unitaire, hors frais
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
Phytobuste + décolleté is een intensief verstevigende verzorging die ervoor zorgt dat de bijzonder kwetsbare, tere huid van de buste en het decolleté haar schoonheid behoudt. De formule heeft een drievoudige werking: 1. Een onmiddellijk gladstrijkend effect: het haverzaadextract strijkt de huid glad en heeft een verstrakkende werking. De buste voelt in slechts enkele minuten steviger en gladder aan. Het onmiddellijk verstrakkende effect wordt nog extra versterkt door de omhullende textuur van Phytobuste + décolleté. 2. Een langdurige verstevigende werking: het nieuwe verstevigende Phyto-Complexe bevat extracten van Centella asiatica en Walnoot die de elasticiteit van de huid verbeteren. Het Rogge-extract optimaliseert de weerstand van de huid* in haar strijd tegen de zwaartekracht en geeft haar opnieuw veerkracht en tonus. 3. Hydrateert en voedt de huid: karité boter, Zonnebloemolie en Plantaardige Glycerine hydrateren, voeden en verfraaien de huid. De huid van het decolleté is meteen na het eerste gebruik intensief gehydrateerd en gladgestreken. Bij regelmatig gebruik hervinden de borsten hun vorm en wordt het effect van een 'natuurlijke beha' versterkt. De verkwikkende en omhullende textuur trekt snel in de huid in. *Ingrediënt in-vitro getest
Gebruiksadvies
Haverzaadextract: spant de huid aan;Extracten van Centella asiatica en Walnootbladeren en -schalen: gaan huidverslapping tegen;Rogge-extract: verbetert de mechanische weerstand van de huid;Vitamine-E-acetaat: beschermt de huid tegen vrije radicalen;karité boter: voedt, kalmeert, herstelt, versoepelt en beschermt;Zonnebloemolie: voedt, revitaliseert en maakt de huid soepel;Plantaardige Glycerine: hydrateert;Marjolein (etherische olie), Litsea cubeba (etherische olie) enJeneverbes (etherische olie): zorgen voor een frisse en verkwikkende geur.
Karakteristieken
Ingrediënten
Als intensieve, twee maanden durende kuur de verzorging twee keer per dag aanbrengen, daarna één keer per dag aanbrengen om het effect te behouden. Gebruiksadvies: Stap 1: Kruislings aanbrengen Leg de rechterhand plat op de linkerschouder. Strijk in een schuine lijn tussen de borsten door naar de onderkant van de rechterborst en beschrijf een 8-vorm tot aan de onderkant van de linkerborst. Strijk nu met de hand over het decolleté tot aan de rechterschouder. Herhaal deze handeling met de linkerhand vanaf de rechterschouder. Stap 2: Gladstrijken. Breng Phytobuste + décolleté met de vlakke hand aan. Begin tussen de borsten en strijk richting de schouders. Stap 3: Voer tot slot enkele drukbewegingen met de vlakke hand op de buste en het decolleté uit. Voorzorgen bij gebruik: Product niet gebruiken als u borstvoeding geeft.
Inhoud
0
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.Nog iets vergeten ?