Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Phyto-Poudre Libre N°1 Irisée

Losse Poeder
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Phyto-Poudre Libre N°1 Irisée

Losse Poeder
  • € 82,90
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Phyto-Poudre Libre is een luchtige, ongekend verfijnde poeder die als een fluweelzachte voile op de huid ligt. De poeder perfectioneert de teint en fixeert de make-up. Het product voelt aan als een tweede huid op uw gezicht, voor een perfect natuurlijk en nauwelijks waarneembaar resultaat. Phyto-Poudre Libre egaliseert en matteert op transparante wijze de teint en verfijnt de huidstructuur. Dankzij de met plantaardige werkstoffen (extracten van Hibiscus, Linde en Malva) verrijkte formule, houdt de poeder het vocht in de huid vast. De huid blijft soepel en u geniet de hele dag van een comfortabel huidgevoel. De formule is onder dermatologisch toezicht getest en is geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige. De extra's: een poederdonsje van een uitzonderlijk zacht fluweel om de poeder subtiel aan te brengen en een rond, elegant en handig doosje met een spiegeltje.
Gebruiksadvies
Breng met behulp van de poederdons de poeder met licht deppende bewegingen op het gezicht aan, besteed daarbij extra aandacht aan de T-zone. Eventueel overtollige poeder met een penseel verwijderen. Voor een minder dekkend resultaat alleen een penseel gebruiken. Ideaal om de foundation langer mooi te houden of de teint te egaliseren en te laten stralen met een matfluwelen finish.
Karakteristieken
Ingrediënten
Extract van de bloem van de Hibiscus: zorgt voor een stralende, levendige teint en vergroot het vochtvasthoudende vermogen van de huid;Malva-extract: vergroot het vochtvasthoudende vermogen van de huid;Linde-extract: gaat vrije radicalen tegen en beschermt tegen oxidatieve stress;Vitamine E-acetaat: gaat vrije radicalen tegen en verhoogt de natuurlijke weerstand van de huid
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.Nog iets vergeten ?