GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Ombre Éclat

Oogschaduw
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Ombre Éclat

Oogschaduw
  • € 44,90

Levering

  • € 44,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving

Ombre Éclat Liquide is een langhoudende vloeibare oogschaduw. Deze vloeibare oogschaduw laat een fijn laagje stralende kleur achter op de oogleden en geeft een frisse, luchtige sensatie. Strijkt de oogleden zichtbaar glad.

De formule biedt de hele dag ongekend comfort en hoopt niet op in de plooien van het ooglid. De oogleden worden gehuld in een laagje ultra-stralende kleur. U kunt de dekking naar keuze aanpassen voor een meer natuurlijk of juist intensere make-up

De eenvoudig mee te nemen verpakking en de zachte en nauwkeurige applicator maken het aanbrengen eenvoudig en ultra-zintuiglijk.

De 6 tinten met satijn- en glitterfinish kunnen met elkaar gecombineerd worden voor een gepersonaliseerd make-up resultaat. Geeft niet af.

Gebruiksadvies

Breng het product aan op uw oogleden met behulp van de applicator en vervaag met uw vingertop of een kwastje. Wacht niet met blenden tot de textuur droog is, creëer de effecten als de oogschaduw nog nat is. Je kunt deze oogschaduw afzonderlijk gebruiken of blenden met andere kleuren.

Karakteristieken
Ingrediënten

Glycerine van plantaardige oorsprong voor eenvoudig en zacht aanbrengen

Inhoud
6,5 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?