Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Mousse Crème Éclat

Gezichtsverzorging
  • -20%
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Mousse Crème Éclat

Gezichtsverzorging
  • € 83,12 € 103,90
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 83,12 € 103,90
Prix unitaire, hors frais
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
Mousse Crème Eclat combineert het effectief verwijderen van make-up met een verzorgende werking en is bovendien heel prettig in het gebruik. De verfijnde, schuimende textuur verandert in een crème als het product in de huid wordt gemasseerd. Een ultrazintuiglijke textuur waarmee de massagetechniek makkelijker toe te passen is. Verwijdert in één beweging make-up, onzuiverheden, vervuiling, talg en dode huidcellen. Extract van pioenroos zorgt voor een zachte, comfortabel aanvoelende huid die niet trekkerig is na het afspoelen. Grapefruitextract strijkt de huidtextuur glad en ginkgo biloba-extract laat de huid dag na dag stralen. De huid is schoner en mooier, de teint straalt weer. Dankzij de unieke textuur die verandert bij het aanbrengen en de geursignatuur wordt het verwijderen van make-up een aangenaam zintuiglijk moment. Geschikt voor alle huidtypen, ook voor de gevoelige huid.
Gebruiksadvies
Neem 1 à 2 pompdoseringen in de palm van de hand en masseer het product voorzichtig in de huid van het gezicht zodat een romig schuim ontstaat. Spoel goed af met water. Kan ook worden gebruikt met de Brosse Douce.
Karakteristieken
Ingrediënten
Extract van pioenroos: biedt zachtheid en comfort;Complex van hydraterende actieve ingrediënten (plantaardige betaïne, provitamine B5 en plantaardige glycerine): beperkt het uitdrogen van de huid;Grapefruitextract: strijkt de huidtextuur op milde wijze glad;Extract van ginkgo biloba: laat de huid meer stralen
Inhoud
125 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?