Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge Crème Gel Frais

Crème
  • -20%
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge Crème Gel Frais

Crème
  • € 352,40 € 440,50
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 352,40 € 440,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving

"Uitmuntendheid in anti-aging".


De complete anti-aging crème die de zichtbare tekenen van de drie dimensies van huidveroudering aanpakt. Klinisch bewezen resultaten op het gebied van stevigheid, rimpels en glans voor een zichtbaar en langdurig jongere huid.


Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge Gel-Crème Fraîcheur is een verstevigende en hydraterende anti-aging crème die de huid beschermt tegen vrije radicalen*. De crème biedt een allesomvattende anti-aging behandeling die de verschillende oorzaken van huidveroudering bestrijdt: zowel de genetische als de epigenetische factoren (d.w.z. gerelateerd aan omgevings- en leefstijlfactoren). Juist deze leefstijlfactoren hebben een diepgaand effect op huidveroudering (stress, roken, overmatige blootstelling aan de zon, enz.)


Vanaf het eerste gebruik zorgt de gladstrijkende werking dat fijne lijntjes worden verzacht, waardoor de huid voller en langdurig gehydrateerd is. Tekenen van vermoeidheid worden verminderd.


Na vier weken: rimpels zijn zichtbaar verminderd. De gezichtshuid krijgt weer de stevigheid, dichtheid en glans van de jonge huid.


Na twee maanden straalt de huid van gezondheid. De huid ziet er geregenereerd en geherstructureerd uit. De huid oogt zichtbaar jonger dan de werkelijke leeftijd.




De unieke formule van Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge bestaat uit een rijke combinatie van meer dan vijftig actieve ingrediënten om een mooie huid te behouden:


Stimulerende, regenererende en herstructurerende actieve ingrediënten creëren een optimale omgeving voor de cellen** met extracten van appelzaad, ratanhia en vrouwenmantel.

Beschermende actieve ingrediënten bestrijden de zichtbare tekenen van veroudering door te zorgen voor een ideale werking van de vitale cyclus van de cellen, net als in een jonge huid. Lindera-extract is werkzaam op het celritme*, albizia-extract op de celenergie* en een eiwitcomplex van gist en soja zorgt voor een lange levensduur van de cellen*.

Een zeer doeltreffende anti-aging crème met een frisse, niet-vette, lichtgewicht textuur die op de huid smelt voor een finish die niet glimt.


Maak van leeftijd slechts een getal.




Ontdek de andere Sisleÿa anti-aging producten afgestemd op uw huidtype, zoals Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge voor alle huidtypen en Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge Extra-Riche voor de droge tot zeer droge huid.




Niet-comedogeen. Met de natuurlijke geur van de belangrijkste actieve ingrediënten.


*In vitro getest


**Ex vivo

Gebruiksadvies

's Morgens en 's avonds aanbrengen op een gereinigd gezicht en hals met Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge Crème Gel Frais.

Zachtjes inmasseren tot het is geabsorbeerd. 

(Gebruik de 'vlinderorchidee'-techniek voor een ultrazintuiglijke applicatie) 

Karakteristieken
Ingrediënten

INGREDIENTS: AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, C9-12 ALKANE, PENTYLENE GLYCOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, BUTYLENE GLYCOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, LAUROYL LYSINE, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, GLUCOMANNAN, SACCHARIDE HYDROLYSATE, ADENOSINE, ALCHEMILLA VULGARIS EXTRACT, SALIX ALBA (WILLOW) LEAF EXTRACT, ALBIZIA JULIBRISSIN BARK EXTRACT, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, EQUISETUM ARVENSE EXTRACT, PYRUS MALUS (APPLE) SEED EXTRACT, KRAMERIA TRIANDRA ROOT EXTRACT, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HYDROLYZED YEAST PROTEIN, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, THYMUS MASTICHINA FLOWER OIL, HEXYLDECANOL, GLYCERYL STEARATE CITRATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, TOCOPHEROL, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL. IL#1A


De ingrediëntenlijsten van de producten van Sisley en Hair rituel by Sisley worden regelmatig bijgewerkt.  Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de verpakking voordat u het product gebruikt.

Inhoud
50 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?