GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Masque Soin Régénérant aux Quatre Huiles Végétales

Haarmasker
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Masque Soin Régénérant aux Quatre Huiles Végétales

Haarmasker
  • € 85,90

Levering

  • € 85,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Dit regenererende verzorgende haarmasker is verrijkt met vier botanische oliën en heeft een regenererend effect op het haar en de hoofdhuid. De formule bevat een sterke concentratie plantaardige actieve ingrediënten, proteïnen, vitaminen en mineralen die de hoofdhuid stimuleren om beschadigd haar vanaf de haarwortel te versterken. Karité-, macadamia-, camelia- en hazelnootolie bouwen de haarvezels opnieuw op en voeden ze intensief. Frisse geur die de doeltreffende werking van de actieve ingrediënten vervolmaakt. Lichte en romige textuur, ideaal om in de huid te masseren. Laat zich eenvoudig verdelen van de wortels tot de punten.
Gebruiksadvies
Aanbrengen op gewassen en vochtig haar. Verdelen van de wortels tot de punten. In de hoofdhuid masseren en 10 minuten laten inwerken. Zorgvuldig uitspoelen.
Karakteristieken
Ingrediënten
Verstevigend en vitaliserend complex (Zink, Koper, Magnesium, Vitamine B6, Vitamine-E-acetaat, Provitamine B5) en Arginine: verbeteren de vitaliteit van het haar;Rijstproteïne: herstel van de haarbol;Eenkorenextract: sterkte en weerstand vanaf de haarwortel;Lijnzaadextract: beschermt de natuurlijke haarkleur;Alfa-Bisabolol van natuurlijke oorsprong: kalmeert;Katoenproteïnen: bouwt de eiwitstructuur van het haar opnieuw op;Ceramide-achtige actieve ingrediënten: vullen breuken op, bouwen de lipidestructuur van het haar opnieuw op, herstellen de cohesie van de cuticula;Karité-olie: maakt de cuticula glad, versterkt de glans, voorkomt uitdroging;Camelia-olie: omhult beschadigd haar en maakt het zacht en soepel;Hazelnootolie: maakt het haar zachter en gladder
Inhoud
200 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?