Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Le Sérum Revitalisant Fortifiant pour le Cuir Chevelu

Haarverzorging
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Le Sérum Revitalisant Fortifiant pour le Cuir Chevelu

Haarverzorging
  • € 175,50

Levering

  • € 175,50
Prix unitaire, hors frais
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
Sérum Revitalisant Fortifiant pour le cuir chevelu vertraagt de haaruitval en bevordert de dichtheid en sterkte van het haar. Dit versterkende serum bevat een hoge concentratie plantaardige extracten, proteïnen, vitaminen en mineralen, waardoor de haarbol gestimuleerd wordt om de haar beter te verankeren, zodat het haar sterker wordt en de natuurlijke haarkleur beschermd wordt. Frisse geur die de doeltreffende werking van de actieve ingrediënten vervolmaakt. De ultralichte, niet-vette textuur is ideaal voor het masseren van de hoofdhuid.
Gebruiksadvies
Breng streng voor streng drie pipetten aan op droog of vochtig haar op de hoofdhuid, met name op de plekken met haaruitval. Met de vingertoppen inmasseren. Gedurende een maand om de dag gebruiken als een intensieve behandeling en vervolgens gedurende twee maanden twee keer per week gebruiken om het effect te behouden. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen.
Karakteristieken
Ingrediënten
Verstevigend en vitaliserend complex (Zink, Koper, Magnesium, Vitamine B6, Vitamine-E-acetaat, Provitamine B5) en Arginine: verbeteren de vitaliteit van het haar;Rijstproteïne: herstel van de haarbol;Vitaminepeptide: verbetert de dichtheid van het haar;Eenkorenextract: sterkte en weerstand vanaf de haarwortel;Lijnzaadextract: beschermt de natuurlijke haarkleur;Alfa-Bisabolol van natuurlijke oorsprong: kalmeert;Salie-extract: zuivert
Inhoud
60 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?