Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Soin Lavant Fortifiant Densité

Shampoo
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Soin Lavant Fortifiant Densité

Shampoo
  • € 69,90

Levering

  • € 69,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving

Soin Lavant Fortifiant Densité is een shampoo voor voller haar die de dichtheid en jeugdigheid van het haar een boost geeft. Deze behandeling verkwikt de hoofdhuid en stimuleert de haarvezel voor dikker en sterker haar.


Een formule met aanvullende complexen van actieve ingrediënten voor een totale werking op de hoofdhuid en de haarvezel:

- revitaliserend en stimulerend complex: is werkzaam vanaf de wortel om het haar sterker te maken. Deze combinatie behoudt de vitaliteit van het haar en maakt het haar sterker en veerkrachtiger.

- verdikkend complex: is werkzaam op het niveau van de haarvezel om nieuw, dikker, zachter en glanzender haar te onthullen. Het resultaat is voller, dikker haar.


Het haar ziet er vanaf het eerste gebruik geregenereerd uit: het haar oogt dikker en voller met meer volume. Bij continu gebruik wordt het haar sterker en veerkrachtiger en ziet het er weer mooi, jeugdig en glanzend uit.


De geltextuur verandert bij contact met water in een fijn, rijk schuim.


Een frisse geur met een actieve kern van natuurlijke ingrediënten.


Een shampoo voor man en vrouw.


Le Soin Lavant Fortifiant Densifiant is de eerste stap in een verzorgingsritueel dat het haar er jonger laat uitzien. Gebruik na de shampoo het Sérum Revitalisant Fortifiant, een zeer doeltreffend, geconcentreerd serum voor nog sterker en dikker haar.

Gebruiksadvies

Breng een kleine hoeveelheid aan op nat haar. Masseer in de hoofdhuid en door de haarlengtes. Voeg water toe om te laten schuimen. Grondig uitspoelen. Laat voor een optimaal resultaat 3 minuten inwerken. Contact met de ogen vermijden. Bevat geen oppervlakteactieve sulfaten.


HET RITUEEL VOOR JEUGDIG EN DIK HAAR


Behandeling van 3 maanden:

Intensieve behandeling van 1 maand:

- Gebruik Le Soin Lavant Fortifiant Densifiant elke keer als u uw haar wast.

- Breng Le Sérum Revitalisant Fortifiant om de 2 dagen aan.


Onderhoudsbehandeling van 2 maanden

- Gebruik Le Soin Lavant Fortifiant Densifiant elke keer als u uw haar wast.

- Breng Le Sérum Revitalisant Fortifiant 2 keer per week aan.


Voor onderhoud het hele jaar door:

- Gebruik Le Soin Lavant Fortifiant Densifiant elke keer als u uw haar wast of wissel af met een andere shampoo van Hair Rituel by Sisley.

- Breng Le Sérum Revitalisant Fortifiant om de 2 dagen aan, op een continue basis.

Karakteristieken
Ingrediënten

INGREDIENTS: POLYBUTENE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYETHYLENE, DICALCIUM PHOSPHATE, MICROCRYSTALLINE WAX/CIRE MICROCRISTALLINE (CERA MICROCRISTALLINA), ETHYLHEXYL PALMITATE, BUTYLENE GLYCOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM HYALURONATE, PADINA PAVONICA THALLUS EXTRACT, GLUCOMANNAN, STEARALKONIUM HECTORITE, MICA, CITRIC ACID, PROPYLENE CARBONATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, TRIHYDROXYSTEARIN, TIN OXIDE, ETHYL VANILLIN, PARFUM/FRAGRANCE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, MAY CONTAIN [+/- TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492), BLUE 1 LAKE (CI 42090), RED 7 LAKE (CI 15850), RED 27 (CI 45410), YELLOW 6 LAKE (CI 15985), RED 28 LAKE (CI 45410), YELLOW 5 LAKE (CI 19140)]. IL#1A


De ingrediëntenlijsten van de producten van Sisley en Hair rituel by Sisley worden regelmatig bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de verpakking voordat u het product gebruikt.

Inhoud
200 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?