GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Crème Réparatrice Mains

Handcrème
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Crème Réparatrice Mains

Handcrème
  • € 82,50

Levering

  • € 82,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Een intensief hydraterende en voedende crème en een huidverzorging voor mooiere en sterkere nagels in één. De complete formule werkt op alle fronten om de huid te hydrateren, voeden, herstellen en beschermen. Een duo van hydraterende actieve ingrediënten (een biosaccharide-oplossing en plantaardige suiker) zorgt ervoor dat er voortdurend water wordt vastgehouden in de huid. Kastanje-extract verbetert de barrièrefunctie van de huid zodat het water beter wordt vastgehouden in de kern van de opperhuid. Daarnaast bevat de formule een cryoprotectant, geïnspireerd door het natuurlijke afweersysteem van de huid en het resultaat van expedities naar Antarctica, die ook bijdraagt aan een betere hydratatie van de huid. Crème Réparatrice Mains zorgt niet alleen voor comfortabel aanvoelende en goed gevoede handen, maar maakt bovendien de nagels mooier door de nagelriemen te verzachten en de nagels sterker te maken. Voor perfect verzorgde nagels. De verrassende textuur voelt licht en romig aan bij het aanbrengen voor een direct comfortabel gevoel. Het product plakt niet, laat geen vettig laagje achter en heeft een poederachtige finish.
Gebruiksadvies
Een complete formule voor het kalmeren, herstellen en hydrateren van droge handen en het versterken van zachte, beschadigde nagels. Voor perfect verzorgde nagels. Rijke textuur met een poederachtige finish.
Karakteristieken
Ingrediënten
De handen worden gevoed, hersteld en beschermd, waardoor ze er weer mooi uitzien en zacht en soepel aanvoelen. De nagelriemen zijn minder zichtbaar, gevoed en verzacht. De nagels zijn zichtbaar sterker en zien er mooier uit.
Inhoud
75 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?