GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
ROCHAS
Klantenreviews

Mademoiselle Couture

EAU DE PARFUM
  • Web Exclusief
Marque
ROCHAS
Klantenreviews

Mademoiselle Couture

EAU DE PARFUM
  • € 81,50
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Rochas Mademoiselle Couture is een hout-met-bloemengeur die symbool staat voor de elegante, opwindende en eindeloze Parijse nachten. Deze eau de parfum is intenser en sensueler dan de vorige versies van Mademoiselle en ademt de chic van een jonge vrouw die een en al spontaniteit en charme is. Na een aanzet waarin kruidige toetsen van roze peper versmelten met peer en bergamot toont de compositie zich van haar zachtste kant met een hart van oranjebloesem, lelietje-van-dalen en heliotroop. Bedwelmende witte bloemen, verder uitgediept door muskus, tonkabonen en sandelhout, die zich in de basis zinnelijk en sensueel ontvouwen op de huid.
Karakteristieken
Ingrediënten
ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 40-B), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL, METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BHT, BENZYL ALCHOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, ISOEU
Geurfamillie
Houtachtig, bloemig
Geur
Top; Peer, Roze peper, Bergamot. Hart; Oranjebloessem, Lelietje van Dalen, Heliotroop. Basis; Sandalhout, Tonka boon, Musk.
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?