Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
PANA DORA
Klantenreviews

Imperial Wood

EAU DE PARFUM
  • -20%
Marque
PANA DORA
Klantenreviews

Imperial Wood

EAU DE PARFUM
  • € 203,92 € 254,90
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 203,92 € 254,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving

Het is de geur van het Zweedse, rustieke leven. Het is een revolutionair Extrait De Parfum dat de hoogste concentratie aromatische bestanddelen bevat. De hoge concentratie van het parfum is niet de enige reden die bijdraagt aan het unieke karakter, maar ook de prachtige samenstelling. Voor het eerst heeft iemand de natuurlijke cacao-geur en het Indonesische agarhout samengesteld, die in de meeste parfums nauwelijks waarneembaar zijn. De topnoten bevatten Damastroos, tijm, tabaksbladeren en een vleugje houtachtig-kruidige saffraan. De geur van Frankincense spreekt voor zich naast kardemom, kaneelstokjes, tonka gecombineerd met vanille en cacao. Al deze magische geuren worden aangevuld met een laatste vleugje sandelhout. De basisnoot van het parfum wordt gevormd door Indonesisch agarhout, leer en amberhout.

Parfumeur Ibrahim Al Zouabi inspireerde de samenstelling van Imperial Wood op het traditionele Zweedse rustieke leven in de zeventiende eeuw. Vooral hun banketten waar cacaotaart gecombineerd werd met veel kardemom en specerijen. De beschikbaarheid van verschillende soorten specerijen en natuurlijke bloemen was essentieel in de Zweedse gemeenschap in die tijd. Deze ingrediënten werden gebruikt bij aangename en bittere gelegenheden. Imperial Wood geeft uitdrukking aan deze scènes met een geur die u meeneemt naar een prachtig tijdperk.

Karakteristieken
Ingrediënten

Alcohol denat., Parfum, Aqua, Benzyl alcohol, Cinnamyl alcohol, Anise Alcohol, Citronellol, Benzyl benzoate, Isoeugenol, Coumarin, Eugenol

Inhoud
100 ML
Geur
  • TOPNOTEN: Kruidige noten, Tijm, Safraleine, Tabak
  • HARTNOTEN: Kaneel, Cacao, Kardemom, Olibanum, Kruidnagel
  • BASISNOTEN: Leder, Amber, Wierook, Oud
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?