Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
RABANNE
Klantenreviews

FAME PARFUM

EAU DE PARFUM
Marque
RABANNE
Klantenreviews

FAME PARFUM

EAU DE PARFUM
  • Vanaf € 54,80
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving

Een glamoureuze avond in Parijs, een magnetische aantrekkingskracht met verleidelijk jasmijn en betoverende wierook. Het FAME eau de parfum, het intense nieuwe houtachtige chypre-parfum van Paco Rabanne, nodigt uit om je vrouwelijke, glamoureuze kant te omarmen. 

Een nacht in de stad van de liefde. Achter je ligt een spoor van gebroken harten en een heerlijke geur van jasmijn, wierook en muskus. Hoe kun je een geur weerstaan die even sensueel als hypnotiserend is, waarvan de magnetische uitstraling zowel mysterieus als aantrekkelijk is? Een olfactorische statementgeur die een icoon waardig is. Het FAME parfum van Paco Rabanne is een bijzondere, verfijnde geur met een zorgvuldig samengestelde formule van de meest bijzondere, verantwoord verkregen ingrediënten. 

Subtiel en verleidelijk, verslavend en intens. Laat je meeslepen door de nieuwe geur van Paco Rabanne: FAME Parfum voor vrouwen. Een glamoureuze geur in zijn iconische robotfles om je vrouwelijkheid te laten sprankelen en je een echt icoon te maken. 

Ontwikkeld voor de vrouw die ’s avonds tot leven komt. Ga voor FAME.

Karakteristieken
Ingrediënten

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, BENZYL BENZOATE, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CINNAMYL ALCOHOL, ALCOHOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, FARNESOL, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, CI 19140 (YELLOW 5), CI 14700 (RED 4), CI 42090 (BLUE 1).

Geurfamillie
Chypre, Houtachtig, Bloemig
Geur
  • Topnoten: Mango, Roze Peper, Bergamot
  • Hartnoten: Trio van Jasmijn, Wierook, Patchouli
  • Basisnoten: Mos Helvetolide, Benzoïne, Sandelhout
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?