Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
NARCISO RODRIGUEZ
Klantenreviews

For Him Vetiver Musc

Eau de Toilette
Marque
NARCISO RODRIGUEZ
Klantenreviews

For Him Vetiver Musc

Eau de Toilette
  • Vanaf € 80,50
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving

for him vetiver musc, het nieuwe parfum van Narciso Rodriguez voor mannen

De nieuwe vegan eau de toilette van Narciso Rodriguez voor mannen, for him vetiver musc, is een groene, houtachtige geur die uitnodigt om opnieuw contact te maken met de elementen. Deze geur is een ware ode aan onze roots en symboliseert een terugkeer naar de basis voor de man die zich aangetrokken voelt tot de vredige harmonie van de natuur. Een keer sprayen is genoeg om de zintuigen te prikkelen en een gevoel van absolute sereniteit te laten overheersen. De geur nodigt uit om toevlucht te zoeken in een plek zonder kunstgrepen en is de belichaming van authenticiteit, een nieuwe mannelijkheid ingesloten in een parfum.


Een aromatische, houtachtige mannengeur die diep de natuur induikt

Voor de samenstelling van deze nieuwe, elegante, houtachtige en aromatische geur voor mannen werkte Narciso Rodriguez samen met de bekende 'neus' Mathilde Bijaoui.

De sprankelende samenstelling opent met een combinatie van levendige topnoten van kruidige nootmuskaat en chypre, versterkt door de frisheid van kardemom.

In het midden neemt de geur je mee de diepte in vol aroma's en mineralen. Een hart van sensuele muskus (de emblematische signatuur van Narciso Rodriguez) nuanceert de frisse, bloemige facetten van Bourbon geranium, doordrenkt met roodalgen.

De houtachtige basisnoten komen tot uiting in de intensiteit van vetiver gecombineerd met de uitgesproken textuur van cederhout en de warmte van patchoeli. Een betoverende combinatie die bij deze eau de toilette voor mannen zorgt voor een magneeteffect.


Een parfumflacon in aquagroene tinten

Voor dit nieuwe opus is de flacon van for him vetiver musc versierd met de kleuren van de natuur: een transparant aquagroen dat een weerspiegeling is van het minerale karakter van de geur. De verfrissende esthetiek breekt met deze nieuwe versie van de iconische flacon van for him bleu noir van Narciso Rodriguez met alle codes. Het verfijnde ontwerp wordt bekroond door een bijpassende dop en versterkt door een uitgesproken elegante, matte finish.


Een milieuvriendelijkere aanpak

De verpakking van for him vetiver musc bestaat uit een 100% FSC papieren doos en een flacon die niet gelakt is aan de binnenkant.

Gebruiksadvies

Hoe geniet je langer van je parfum?

Spray eerst een lichte nevel for him vetiver musc over het hele lichaam. Parfumeer vervolgens de pulsatiepunten (binnenkant polsen en ellebogen, borstkast en achter de oren) zodat de lichaamswarmte de geur de hele dag subtiel kan verspreiden.

Karakteristieken
Ingrediënten

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), DIPROPYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL

SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GERANIOL, CITRONELLOL, COUMARIN, LINALOOL, CITRAL,

LIMONENE, CI 60730 (EXT. VIOLET 3

Geurfamillie
Houtachtig aromatisch
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?